Η «τρελή» ευχή του Αντετοκούνμπο στον Άγιο Βασίλη – Κορυφαίος ξανά ο Γιάννης στην Ανατολή

Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σπάει τα… κοντέρ στα παρκέ του NBA και πάει να βγει «τρέχοντας» MVP στη σεζόν στην Ανατολή, το γνωστό site «bleacher report» έφτιαξε μια φανταστική λίστα με ευχές προς τον Άγιο Βασίλη από 13 αστέρες που παίζουν μπάσκετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ένας από τους 13 παίκτες που έστειλε ευχή ήταν, φυσικά, και ο έλληνας αστέρας, ο οποίος έστειλε μια απίθανη

ευχή. Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς ευχήθηκε «να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα καρφώσει πίσω από τη γραμμή του τρίπoντου».

Στα αγωνιστικά ο έλληνας σούπερ σταρ για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους, καθώς στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της προηγούμενης εβδομάδας για την Ανατολή.

Ο «Giannis» ήταν ασταμάτητος και βοήθησε την ομάδα του να πετύχουν τρεις νίκες (με Πίστονς, Πέλικανς και Σέλτικς) και γνώρισε μια ήττα (από τους Χιτ). Στη Δυτική Περιφέρεια πρώτευσε ο Πολ Τζωρτζ των Οκλαχόμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως εν όψει του αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς στη Νέα Υόρκη το NBA έφτιαξε ένα απολαυστικό βίντεο για τον Γιάννη με τα 34 καλύτερα καρφώματά του. Επίσης, οι Μιλγουόκι Μπακς έφτιαξαν ένα επικό βίντεο – αφιέρωμα στον καλύτερο παίκτη τους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τίτλο: «Η ιστορία μόλις τώρα ξεκινά».

Keywords
Τυχαία Θέματα