Ο Κώστας Κουφός πήρε θέση για το «θέμα Τραμπ»

Να πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες κλήθηκαν τρεις παίκτες των Sacramento Kings, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Κουφός.

Ο ομογενής σέντερ και οι συμπαίκτες του κλήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα με τα tweets του Donald Trump κατά των παικτών του NFL και των Warriors.

Πάντως,

εν αντιθέσει με πολλούς άλλους, ο Κώστας Κουφός, επέλεξε μετριοπαθή στάση.

“Όλοι έχουν τις δικές τους πεποιθήσεις, οπότε πρέπει να το σέβεσαι αυτό, να σέβεσαι ακόμα τις πεποιθήσεις των άλλων και να προχωράς. Για μένα το μόνο που έχει σημασία είναι το μπάσκετ και η επερχόμενη σεζόν. Όλα τα άλλα τα αφήνω στην άκρη”, σχολίασε ο σέντερ των Kings.

Hill: “Αισθάνομαι ντροπή που αποτελώ μέρος των ΗΠΑ”

Την ίδια ώρα, δύο άλλοι συμπαίκτες του, ο Willie Cauley-Stein και ο George Hill, ήταν πολύ πιο δεικτικοί.

Όταν τους ζητήθηκε να σχολιάσουν τη στάση του Αμερικανού Προέδρου, ο Cauley-Stein, είπε: “Ο τύπος είναι κλόουν. Δεν ξέρω γιατί ο πρόεδρός μας ασχολείται με το Twitter με αυτόν τον τρόπο, ειδικά όταν συμβαίνουν φυσικές καταστροφές και εμείς μιλάμε για προσκλήσεις στον Λευκό Οίκο”.

Ο George Hill, σχολίασε: “Εάν υπάρχει πρόβλημα με το να γονατίζει κανείς με το ένα πόδι, τότε ας γονατίζει και με τα δύο και να προσεύχεται για όλη αυτή την έχθρα που υπάρχει. Όλοι λένε ότι θα έπρεπε να αισθανόμαστε τιμή που βρισκόμαστε εδώ πέρα. Μερικές φορές όμως αισθάνομαι περισσότερο ντροπή που αποτελώ μέρος των ΗΠΑ με όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω μας σήμερα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα