Η τελευταία Pagani Huayra Coupe (εικόνες)

Έχουν περάσει 7 ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που η Pagani παρουσίασε την Huayra, και πριν τρία χρόνια έγινε γνωστό ότι τα 100 αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η ιταλική εταιρεία έγιναν sold out. Σήμερα, όμως, βλέπουμε μερικές rendering φωτογραφίες της τελευταίας Huayra coupe που θα βγει από το εργοστάσιο, κάτι που σημαίνει ότι η λίστα αναμονής άγγιζε τα 3 χρόνια.

Η παραγωγή

της Pagani Huayra ήταν εξαρχής περιορισμένη στα 100 κομμάτια. Όχι από κάποια ιδιοτροπία του Horacio, αλλά επειδή έτσι προέβλεπε η συμφωνία που έκανε η ιταλική εταιρεία με τον προμηθευτή των κινητήρων της, που δεν είναι άλλος από την AMG.

Η τελευταία Huayra ανήκει στον διευθύνοντα σύμβουλο της αντιπροσωπείας πολυτελών αυτοκινήτων Prestige Imports, Brett David, ο οποίος είναι αντιπρόσωπος και της Pagani Miami. Το αυτοκίνητο ονομάζεται «II Ultimo» και είναι βαμμένο στα χρώματα του μονοθέσιου του Lewis Hamilton, καθώς κυριαρχεί το ασημί, το μαύρο και το πράσινο. Ακόμα, η συγκεκριμένη Huayra διαθέτει αεραγωγό οροφής και σταθερή πίσω αεροτομή, διαφορετική από την BC.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, με τον V12 turbo κινητήρας της AMG, M158, να έχει χωρητικότητα 6 λίτρων, και να αποδίδει 700 άλογα με 1000 Nm ροπής. Συνδυάζεται με έναν 7-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με AMT ρομποτικό σύστημα με πολλά προγράμματα οδήγησης, συνολικού βάρους 96 κιλών. Όλα τα παραπάνω δίνουν τη δυνατότητα στην πισωκίνητη Huayra να έχει τελική ταχύτητα 370 χλμ/ώρα και να μπορεί να παράγει πλευρικές δυνάμεις της τάξεως των 1,5 G.

Πηγή: Autoblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα