Η ταινία του Κόπολα «Αποκάλυψη Τώρα» γίνεται βιντεοπαιχνίδι

Η ταινία – θρύλος του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Αποκάλυψη τώρα» σε βιντεοπαιχνίδι; Κι όμως, μία εταιρεία σχεδιαστών βιντεοπαιχνιδιών έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια δημιουργίας του ζητώντας χρηματοδότηση μέσω Kickstarter, της πλατφόρμας δηλαδή όπου μπορεί κανείς να αναζητήσει πόρους για δημιουργικά προγράμματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Time, η εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν θα είναι άλλο

ένα παραδοσιακό πολεμικό παιχνίδι, αλλά θα λειτουργεί ως «μία εμπειρία επιβίωσης τρόμου».

Ο ίδιος ο Κόπολα έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στο σχέδιο αυτό, στο οποίο οι παίκτες θα έχουν τον ρόλο του λοχαγού Μπέντζαμιν Γουίλαρντ (στην ταινία ο Μάρτιν Σιν υποδυόταν τον ρόλο αυτό) που αναλαμβάνει να δολοφονήσει τον αμερικανό συνταγματάρχη Γουόλτερ Κουρτζ (τον οποίο στην ταινία του Κόπολα ενσάρκωνε ο Μάρλον Μπράντο), ο οποίος έχει τρελαθεί και διοικεί τις δικές του δυνάμεις, μακριά από αμερικανικό έλεγχο…. βαθιά μέσα στη ζούγκλα.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι διαθέσιμο για διάφορες πλατφόρμες έως τα τέλη του 2020. Η καμπάνια χρηματοδότησης αποσκοπεί στο να συγκεντρωθούν περίπου 900 χιλιάδες δολάρια την πρώτη ημέρα έναρξής της, ενώ ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 40 χιλιάδες δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόπολα Αποκάλυψη Τώρα,kopola apokalypsi tora