Η συντονισμένη επίθεση στην Ακριβοπούλου για video της εκπομπής της και η απάντηση της (video)

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου βρέθηκε τις τελευταίες ώρες στο στόχαστρο συγκεκριμένων Μέσων Ενημέρωσης και των γνωστών «γαλάζιων» τρολ του διαδικτύου. Αφορμή στάθηκε το video αρχής της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ και το οποίο επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης της εκπομπής, Νίκος Σούλης.

Δείτε το video:

Μια υπόμνηση των όσων ζήσαμε, μέσα από το αποψινό βίντεο της #defterimatia_ERT.

pic.twitter.com/VNfmooVExm

— Δεύτερη Ματιά (@DefteriMatiaERT) 10 Ιουνίου 2019

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου απάντησε στη συντονισμένη αυτή επίθεση στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής, λέγοντας πως αυτά τα Μέσα τα οποία ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο video είναι τα ίδια που είναι «φιλικά προς τη ΝΔ» και που «έχουν δώσει ρεσιτάλ σε fake news και που κόπτονται επιλεκτικά όμως για τη δεοντολογία».

Αναλυτικά η απάντησή της:

«Έχει γίνει ο κακός χαμός σήμερα στα φιλικά προς τη ΝΔ Μέσα ενημέρωσης για το χθεσινό βίντεο αρχής το οποίο χαρακτηρίζουν προπαγανδιστικό. Είναι τα ίδια Μέσα που έχουν δώσει ρεσιτάλ σε fake news και που κόπτονται επιλεκτικά όμως για τη δεοντολογία και εκεί είναι το θέμα.

Είναι τα ίδια μέσα που ευτυχώς βεβαίως – και το εννοώ – δεν έγραψαν κουβέντα για αναρτήσεις, δηλώσεις, τοποθετήσεις άλλων συναδέλφων, εδώ της ΕΡΤ, που έχουν το θάρρος και την παρρησία, είτε μέσω των εκπομπών τους, είτε με σχόλια, είτε με αναρτήσεις, να καταφέρονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κατά του Αλέξη Τσίπρα προσωπικώς κτλ.

Κι αυτή η στάση, να λέει, δηλαδή, ο καθένας τη γνώμη του και όχι μόνο να κάνει τον «τροχονόμο» ο δημοσιογράφος είναι κατάκτηση. Και καλά κάνουν οι συνάδελφοι και το εννοώ πραγματικά, που λένε ευθαρσώς την άποψή τους, σε όποιο μέσο και αν είναι, διότι αυτό σημαίνει ελευθερία γνώμης και άποψης κυρίως όταν την υπερασπίζεται κανείς με συνέπεια και συνέχεια και δεν αλλάζει μανδύα με όρους καιροσκοπισμού».

Δείτε το σχετικό video:

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου απάντησε στα φιλικά προς τη @neademokratia Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία χαρακτήρισαν ως προπαγανδιστικό το video αρχής της χθεσινής εκπομπής #defterimatia_ERT.

Keywords
Τυχαία Θέματα