Η Σερένα Γουίλιαμς παντρεύεται στη Νέα Ορλεάνη – Πόσο θα κοστίσει ο γάμος

Η Σερένα Γουίλιαμς, η πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, που την 1η Σεπτεμβρίου γέννησε την Αλέξις-Ολυμπία, θα παντρευτεί, όπως αποκάλυψε η Daily Mail, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης στη Νέα Ορλεάνη με τον πατέρα του κοριτσιού, τον δισεκατομμυριούχο Αλέξις Οχανιάν, δημιουργό της ιστοσελίδας Reddit.

Θα είναι ένας γάμος, με εκτιμώμενο κόστος του ενός εκατομμυρίου δολαρίων με προσκεκλημένα 250 άτομα, συμπεριλαμβανομένων

γνωστών ονομάτων: Μπιγιονσέ, Τζέι Z, Κρις Τζένερ, Έβα Λονγκόρια, Κέλι Ρόουλαντ και η φίλη του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μάκλι.

Η Σερένα, σύμφωνα με την Daily Mail, που αποκάλυψε την ημερομηνία και τον τόπο του γεγονότος που θα έπρεπε να έχει παραμείνει μυστικό μέχρι το τέλος, θα φορέσει ένα φόρεμα Versace.

Το λόμπι του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης θα είναι διακοσμημένο με κρύσταλλα και λουλούδια, ενώ οι αποκλειστικές φωτογραφίες πωλήθηκαν από το ζευγάρι στην Αν Βιντούρ της Vogue, που είναι πολύ καλή φίλη της Σερένα αλλά και του Ρότζερ Φέντερερ.

Στην τελετή θα παραστούν οι τρεις αδελφές της Σερένα, Βένους, Ισα και Λίντρια, όπως φυσικά και η ηλικίας μόλις 11 εβδομάδων Αλέξις-Ολιμπία που θα προσέχει όλη ημέρα η baby sitter της.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα