Η πρώτη ανάρτηση της Τσολάκη μετά τον γάμο της (εικόνα)

Η Ελένη Τσολάκη το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη και ο γάμος τους ήταν ονειρικός.

Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στον γάμο και ευχήθηκαν στο ζευγάρι για την ξεχωριστή τους αυτή μέρα. Όλα ήταν τέλεια και η Ελένη το μεσημέρι της Κυριακής ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram για να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του αλλά και σε αυτούς που έβαλαν το χεράκι τους για να γίνει ο γάμος τους έτσι όπως το ονειρεύονταν.

Στην φωτογραφία

έγραψε χαρακτηριστικά «Σας ευχαριστουμε για τις τοσο ομορφες ευχες σας για τη πιο ομορφη κ σημαντικη μερα της ζωης μας!!!Ηταν ολα μαγικα!!!!Οι ευχες σας ευχες μας για το καθενα ξεχωριστα!! @esbokou εισαι η καλυτερη ολων κ το πιο υπεροχο πλασμα σ ευχαριστουμε τοσο πολυ για την αψογη διοργανωση @islandathensriviera ηταν ολα παραμυθενια @dimitrisskarmoutsos ευχαριστω για την υπεροχη τουρτα @konidi εφτιαξες το νυφικο των ονειρων μου!!!Τα φιλακαρακια μας που χαρηκαν με τη χαρα μας κ τα κουμπαρακια μας @chrysakalpaki @iosifmarinakis @maria_tsakiris που γεμισατε με αγαπη το γαμο μας!!! Ηταν η πιο ομορφη μερα της ζωης μας!!!.»

Δείτε την εικόνα

Σας ευχαριστουμε για τις τοσο ομορφες ευχες σας για τη πιο ομορφη κ σημαντικη μερα της ζωης μας!!!Ηταν ολα μαγικα!!!!Οι ευχες σας ευχες μας για το καθενα ξεχωριστα!! @esbokou εισαι η καλυτερη ολων κ το πιο υπεροχο πλασμα σ ευχαριστουμε τοσο πολυ για την αψογη διοργανωση @islandathensriviera ηταν ολα παραμυθενια @dimitrisskarmoutsos ευχαριστω για την υπεροχη τουρτα @konidi εφτιαξες το νυφικο των ονειρων μου!!!Τα φιλακαρακια μας που χαρηκαν με τη χαρα μας κ τα κουμπαρακια μας @chrysakalpaki @iosifmarinakis @maria_tsakiris που γεμισατε με αγαπη το γαμο μας!!! Ηταν η πιο ομορφη μερα της ζωης μας!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις Σεπ 17, 2017, 4:59πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα