Η Παπασπύρου αποκαλύπτει: Βαριά ιατρική αμέλεια στην υπόθεση του θανάτου της Μελίνας

«Το πόρισμα λέει βαριά ιατρική αμέλεια για παρεκκλίσεις από την εφαρμογή των ιατρικών πρωτοκόλλων για την ανάταξη του βρογχόσπασμου καθώς δεν χορηγήθηκαν βρογχοδιασταλτικά και για τη μη ορθή χρήση αδρεναλίνης όσον αφορά την ενδοφλέβια και τη χορηγούμενη δοσολογία», αποκάλυψε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.

Δείτε επίσης: Νέα απάντηση της Παπασπύρου διαψεύδει τον Άδωνη για την υπόθεση της μικρής Μελίνας

Δείτε επίσης: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση

στο πόρισμα για την 4χρονη από την Κρήτη»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real FM, έριξε περισσότερο φως στην υπόθεση του θανάτου της 4χρονης, Μελίνας Παρασκάκη, που “έσβησε” στις 29 Δεκεμβρίου 2015, μετά από μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

Δείτε επίσης: Τι απαντά ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας για την κόντρα στην Ολομέλεια (video)

Η κ. Παπασπύρου πήρε το πόρισμα στα χέρια της με κλητήρα, δεν είναι όμοιο με αυτά που κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δείτε επίσης: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κρίση και την εντιμότητά μου», απαντάει η Παπασπύρου στον Άδωνη

Όπως εξήγησε καταλογίζει περίπου τις ίδιες ευθύνες στην αναισθησιολόγο και εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Δείτε επίσης: «Μετωπική» Άδωνη – Πολάκη με φόντο τη Novartis και τον θάνατο της μικρής Μελίνας

«Το πόρισμα έχει σταλεί, όπως φαίνεται, στις 16/2 με κοινοποίηση και σε μένα. Έρχεται ταχυδρομικώς. Εγώ το ζήτησα τώρα γιατί θα ερχόταν αργότερα αύριο, μετά τη Δευτέρα. Εγώ το ζήτησα και ήρθε μετά τον ντόρο που έγινε για να δω τι γίνεται», σημείωσε η κ. Παπασπύρου.

Άδωνις: Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας επίσης στον Real FM, είπε ότι μετά τις καταγγελίες του στη Βουλή βιάστηκαν να γράψουν άλλο πόρισμα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αυτό είναι, τι κάνει “νιάου νιάου” στα κεραμίδια».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της άτυχης Μελίνας, στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, σημείωσε πως «θα το πάω μέχρι τέλους, θα κάνω μηνύσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα