Η Ντόρα θυμάται τον πατέρα της: Είσαι καλά γιατί είσαι μαζί με τη μαμά μου

Ένας χρόνος κλείνει σήμερα από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη τον τίμησε με μία ανάρτηση.

Πέρα από το μνημόσυνο που πραγματοποίησε η οικογένεια του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μία πολύ προσωπική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter,

γράφοντας: Πέρασε κιόλας ένας χρόνος και νομίζω πως ήταν χθες. Το κενό είναι πολύ μεγάλο. Μας λείπεις σε όλους πολύ. Μας λείπει η αισιοδοξία σου, η πίστη σου στους ανθρώπους, η βεβαιότητά σου ότι η Ελλάδα θα ξανασηκωθεί όρθια, η σιγουριά σου ότι τα βουνά της Κρήτης θα ξαναπρασινίσουν.

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος και νομίζω πως ήταν χθες. Το κενό είναι πολύ μεγάλο. Μας λείπεις σε όλους πολύ. Μας λείπει η αισιοδοξία σου, η πίστη σου στους ανθρώπους, η βεβαιότητά σου ότι η Ελλάδα θα ξανασηκωθεί όρθια, η σιγουριά σου ότι τα βουνά της Κρήτης θα ξαναπρασινίσουν. (1/2)

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) 29 Μαΐου 2018

Σε δεύτερο tweet της η «γαλάζια» βουλευτίνα συγκινεί, γράφοντας «Ξέρουμε ότι είσαι καλά γιατί είσαι μαζί με τη μαμά μου».

Ημαστε όλοι στον Αργουλιδέ. Και βέβαια ξέρουμε ότι είσαι καλά γιατί είσαι μαζί με τη μαμά μου. ΝΜ (2/2) pic.twitter.com/hI065fIYma

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) 29 Μαΐου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα