Η Ντόρα έκανε… rotation με τον Τζαβάρα – Ένταση στη Βουλή με Κωνσταντινέα

«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή όταν η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε την θέση του Κώστα Τζαβάρα ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, με τον βουλευτή της ΝΔ να εκτοξεύει στη συνέχεια απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του Πέτρου Κωνσταντινέα.

Αναλυτικότερα, η κ. Μπακογιάννη μίλησε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στο αθλητικό νομοσχέδιο, ενώ όταν ο κ. Τζαβάρας μπήκε λίγο αργότερα

στην αίθουσα της Ολομέλειας ζήτησε τον λόγο για να διευκρινίσει ότι παραμένει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματός του, κάνοντας λόγο για «παρεξήγηση».

Η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου σημείωσε ότι αυτό θα πρέπει να το λύσει με τη συνάδελφό του και τότε παρενέβη ο κ. Κωνσταντινέας, με τον κ. Τζαβάρα να αντιδρά έντονα αποκαλώντας τον «μπράβο».

«Έχετε ένα σχέδιο να μου στερήσετε το λόγο αλλά δεν θα τα καταφέρετε», είπε ο βουλευτής της ΝΔ στην κ. Χριστοδουλοπούλου προσθέτοντας: «Εάν υπάρχει επίσημο έγγραφο που να λέει ότι δεν είμαι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, να μου το πείτε».

Από την πλευρά της η κ. Χριστοδουλοπούλου απάντησε στον κ. Τζαβάρα ότι χάνει το μέτρο όσο πλησιάζουν οι εκλογές, συμπληρώνοντας σκωπτικά: «Βρεθήκαμε και να απολογούμαστε».

«Σας βλέπω να υπερβάλλετε συστηματικά κ. Τζαβάρα. Ηρεμήστε και λύστε τα εσωκομματικά σας προβλήματα», είπε η προεδρεύουσα και το επεισόδιο κάπου εκεί έληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόρα …, Τζαβάρα – Ένταση, Βουλή, Κωνσταντινέα,ntora …, tzavara – entasi, vouli, konstantinea