Η νέα Lotus Exige Cup 380 coupe… ταξίδι στο όνειρο (εικόνες)

Με μόλις 3,6 δευτερόλεπτα για να φθάσει από την στάση τα 100χλμ/ώρα,και τελική ταχύτητα τα 282 χλμ/ώρα, η νέα Lotus Exige Cup 380 coupe προσφέρει υψηλές επιδόσεις, μοναδικό ντιζάιν και απαράμιλλη ποιότητα.

Το βάρος της είναι χαμηλό, 1.057 κιλά, ενώ οι τεχνικοί έδωσαν πολύ μεγάλη σημασία στην αεροδυναμική. Μέχρι και υαλοκαθαριστήρες έχουν τέτοιο σχήμα ώστε να αποφευχθεί η διατάραξη της ροής του αέρα.

Σύμφωνα με

το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μοντέλο της Lotus για να μπορέσει να αξιοποιήσει την τεράστια αύξηση στην αεροδυναμική πίεση και να ανεβάσει την ασφάλεια στον δρόμο φόρεσε στο μοντέλο πίσω ελαστικά 285/30 ZR18, ενώ μπροστά αυτά είναι λίγο μικρότερα (265/35 ZR18).

Αναπόσπαστο μέρος της αεροδυναμικής είναι τα χειροποίητα γυαλιστερά συστατικά ανθρακονημάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Στο εσωτερικό της Lotus Exige Cup 380 υπάρχουν σπορ καθίσματα από ανθρακονήματα Lotus κομμένα σε δέρμα Αλκαντάρα. Ανθρακονήματα υπάρχουν και στο ταμπλό, ενώ η ποιότητα των υλικών μπορεί να θεωρηθεί άριστη. Το μοντέλο επίσης φέρει πάνω του όλη την προηγμένη τεχνολογία των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η εταιρεία θα βγάλει στην παραγωγή μόλις 60 αυτοκίνητα και μόνο ως coupe. Η αρχική τιμή συμπεριλαμβανομένου των φόρων στην Γερμανία ανέρχεται στα 109.900 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα