Η Μέγκαν και ο Χάρι «έριξαν» το Instagram και μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, με τον καινούριο λογαριασμό τους στο Instagram, κατέρριψαν το ρεκόρ της ταχύτητας στο να καταφέρει κάποιος να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο ακολούθους και μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο λογαριασμός, τον οποίο «άνοιξαν» χθες ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ υπό τον τίτλο «sussexroyal», ξεπέρασε αυτό το συμβολικό όριο σε διάστημα μόλις 5

ωρών και 45 λεπτών.

Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο νοτιοκορεάτης τραγουδιστής της Κ-pop, Κανγκ Ντάνιελ, που χρειάστηκε τον διπλάσιο χρόνο, 11 ώρες και 36 λεπτά, για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο, ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος χρειάστηκε 12 ώρες, σύμφωνα με το Γκίνες.

Σήμερα, ο λογαριασμός της Μέγκαν και του Χάρι απαριθμεί 3 εκατομμύρια followers, ενώ «ακολουθεί» μονάχα 23 λογαριασμούς, μεταξύ αυτών λογαριασμούς μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά κι εκείνων της ομάδας ράγκμπι της Βρετανίας κι οργανώσεων όπως η Smart Work, που βοηθά άνεργες γυναίκες.

Με αυτόν τον λογαριασμό, η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει δυναμικά στα social media. Πριν από τον γάμο της με τον Χάρι, είχε κλείσει το μπλογκ της «The Tig» και το προφίλ της στο Instagram.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP)

Keywords
Τυχαία Θέματα