Η Μαστροκώστα κοντά στον Δέλλα και στο Περιστέρι – Η ατάκα του Κάναντι για τη διαιτησία

Λευτέρης Δαγρές

Πολλοί απόρησαν με το… ντου που έκανε ο Νταμίρ Κάναντι στον διαιτητή Παπαπέτρου, μετά τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι ανάμεσα στο Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό (2-2). Ακόμα και η Γωγώ Μαστροκώστα, που βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου μαζί με φίλη τους, ούσα κοντά στον αγαπημένο της Τραϊανό Δέλλα, ξαφνιάστηκε, βλέποντας τον πάντα… ήσυχο αυστριακό τεχνικό να εκρήγνυται.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο προπονητής του Ατρόμητου ακόμα και μία ώρα μετά το παιχνίδι ήταν έξαλλος με την διαιτησία. Αυτό φάνηκε και όταν βγήκε από τα αποδυτήρια, αποχωρώντας από το γήπεδο. Πηγαίνοντας στο γκαράζ για να πάρει το αυτοκίνητό του ο κόσμος του μίλησε. Του έλεγε πως δεν τρέχει κάτι με την ισοπαλία και να συνεχίσει ο Ατρόμητος δυνατά στο μέλλον. Τότε ο Κάνατι είπε με νεύρα, δείχνοντας προς τον αγωνιστικό χώρο: «Αυτοί οι διαιτητές καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Είναι χαρακτηριστικό πως μετα το… ντου στον διαιτητή, έφυγε… σφαίρα για τα αποδυτήρια, δεν έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και ήταν έξαλλος για το γεγονός πως το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ομάδα του να κάνει επίθεση, σχεδόν με το συμπληρώθηκε το 95ο λεπτό (είχαν δοθεί πέντε λεπτά έξτρα χρόνος).

Να αναφέρουμε πως οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου είχαν παράπονα από τον διαιτητή, αλλά και τους φιλοξενούμενους, για τις… καθυστερήσεις που έγιναν στον αγώνα. Από τον ρέφερι περίμεναν να κρατήσει παραπάνω χρόνο καθυστερήσεων, ενώ για τους Αγρινιώτες έλεγαν πως κράτησαν το 2-2, πέφτοντας πολλές φορές κάτω στον αγωνιστικό χώρο, μετά από δυνατές μονομαχίες.

Μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας τα είπε σε φιλικό πολύ τόνο με τους γηπεδούχους. Μιλούσε για ώρα και με τον team manager του Ατρόμητου, Νίκο Λαζαρίδη .Το ίδιο έγινε και με άλλους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας. Οι Αγρινιώτες ευχαρίστησαν τους Περιστεριώτες για την φιλοξενία τους. Ο προπονητής του Παναιτωλικού έλεγε, πάντως, πως από την ομάδα του δεν έγιναν επίτηδες καθυστερήσεις, καθώς παίκτες του, όντως δέχτηκαν σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους τους. Ο «κολοσσός» έχει περάσει από τον πάγκο του Ατρόμητου και ήταν σαν να βρισκόταν σε… γνωστά του μέρη, νιώθοντας πολύ οικεία στα αποδυτήρια του γηπέδου στο Περιστέρι.

Στις κερκίδες βρέθηκε, πάντως, η αγαπημένη του Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα που είχε και γούνα για να ζεσταθεί. Παρότι ήταν… κουκουλωμένη, δεν πέρασε απαρατήρητη στα επίσημα. Ο Τραϊανός και η Γωγώ είναι φουλ ερωτευμένοι, όπως έδειξαν με τις φωτογραφίες τους και πρόσφατα από ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη. Η σύζυγος του προπονητή του Παναιτωλικού πηγαίνει πολλές στο γήπεδο για να βλέπει την ομάδα του αγαπημένου της, έχει δώσει το «παρών» και στην έδρα του συλλόγου του Αγρινίου.

Το κρύο ήταν τσουχτερό στο Περιστέρι και αυτό το ένιωσε ο πατέρας του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος αναγκάστηκε να μπει στον χώρο της μικτής ζώνης για να ζεσταθεί, περιμένοντας τον γιο του. Ο άσος του Ατρόμητου πέρασε ντόπινγκ κοντρόλ και βγήκε… τελευταίος από τα αποδυτήρια.

Στα επίσημα έδωσαν το «παρών» οι Αντώνης Νικοπολίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ τον αγώνα είδε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος θα διεκδικήσει και την περιφέρεια Αττικής.

Αισθητή την παρουσία τους έκαναν και οι φίλοι του Παναιτωλικού, βοηθώντας την ομάδα τους να μη χάσει σε μια δύσκολη έδρα.

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr/intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα