Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε ζωντανή σύνδεση στην αλλαγή του χρόνου (video)

Η Μαρία Μενούνος μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το 2017, καθώς υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι, υποδέχτηκε το 2018 με τον πιο όμορφο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, σε live σύνδεση στην Times Square στη Νέα Υόρκη λίγα λεπτά πριν αλλάξει

ο χρόνος.

Finally some good news for mom! We are getting married tonight in Times Square! I will be the coldest bride ever but the happiest! Seeing my parents happy means everything! #nye #foxnewyearseve

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on Dec 31, 2017 at 7:18pm PST

«Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία», έγραψε στο Instagram, λίγη ώρα νωρίτερα, ανακοινώνοντας το χαρμόσυνο γεγονός στους ακόλουθούς της.

Τα λόγια που αντάλλαξε με τον σύντροφό της ήταν πολύ συγκινητικά.

«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Aπλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ότι εδώ», του είπε εκείνη.

«Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ», της απάντησε ο Κέβιν Αντεργκάρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα