Η Μαρία Καβογιάννη μιλάει στο Altsantiri.gr για την τηλεοπτική της επιστροφή

Η Μαρία Καβογιάννη είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς και έχει αποδείξει μέσα στα χρόνια της καριέρας της ότι είναι εξίσου καλή στο δράμα όσο και στην κωμωδία.

Η ηθοποιός 13 χρόνια μετά τον ρόλο της στη σειρά «Οι μάγισσες της Σμύρνης» παίζει στη θεατρική μεταφορά του έργου τον ίδιο ρόλο.

Συνέντευξη: Βάσω Λιόκαυτου

Μίλησε στο Altsantiri.gr για τη συνεργασία της αυτή αλλά και για τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Κυρία Καβογιάννη πριν λίγες ημέρες ανεβήκατε στο θεατρικό

σανίδι με το έργο «Μάγισσες της Σμύρνης». Πείτε μας λίγα λόγια για τον ρόλο και την παράσταση.

Ο ρόλος μου είναι η Ευταλία η μητέρα της Κατίνας. Μία πολύ δυναμική γυναίκα που έφυγε από την Καππαδοκία και με πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες έφτασε στη Σμύρνη με την κόρη της κι εκεί μπόρεσε και στάθηκε στα πόδια της. Έφτιαξε ένα εργαστήρι που πουλούσε αρώματα και μπόρεσαν να επιβιώσουν αυτή και η κόρη της. Στη συνέχεια ασχολήθηκαν με τα μάγια αλλά μάγισσες δεν ήταν αλλά όπως σωστά λέμε και στο έργο ήταν κυνηγημένες. Αυτό πιστεύει η Ευταλία, αυτή είναι η εσωτερική της σκέψη ότι ήταν μια γυναίκα κυνηγημένη που μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της».

Παίζατε τον ίδιο ρόλο και στη σειρά και έχετε μεγαλύτερη εμπειρία όσο αναφορά το έργο.

«Ναι ναι! Ο ρόλος είναι όμοιος μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο, δεν αλλάζει ο άνθρωπος απλώς τα χρόνια έχουν αλλάξει (γέλια). Είναι λίγο πιο ώριμη».

Η δική σας σχέση με τη μεταφυσική;

Εγώ πιστεύω πολύ στις ενέργειες των ανθρώπων, πιστεύω ότι η καλή ενέργεια, η θετική ενέργεια ή η αρνητική επηρεάζει πάρα πολύ τον κόσμο. Εδώ έχουμε δει ντοκιμαντέρ που σε πολλούς λαούς κάνουν προσευχές ή ιεροτελεστίες για να έρθει η βροχή και έρχεται η βροχή. Πιστεύω λοιπόν στην ενέργεια και μάλιστα όταν οι ενέργειες των ανθρώπων είναι ενωμένες γίνονται καλά πράγματα, γιατί είμαι υπέρ της θετικής ενέργειας. Όσο αναφορά τα μάγια δεν ξέρω, δεν θα το αναγάγω σε μάγια τη θετική ή την αρνητική ενέργεια.

Τα τηλεοπτικά σας σχέδια;

Συμμετέχω στη νέα σειρά του Πάνου του Κοκκινόπουλου «Ου φονεύσεις» σε ένα επεισόδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα