Η μάχη κατά του trafficking αρχίζει και τελειώνει τα Χριστούγεννα για τον Μητσοτάκη

«Με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία», είχε αναφέρει σε μια αποστροφή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στις 17/9/2017 και φαίνεται πως έχει βαλθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν γκάφα του αλλά το εννοούσε.

Έτσι, μπορεί το βράδυ των Χριστουγέννων ο πρόεδρος της ΝΔ – στην προσπάθειά του να «χτίσει» κοινωνικό προφίλ – να πέρασε με την κινητή μονάδα της ΜΚΟ Praksis από σημεία του κέντρου της Αθήνας

όπου γίνονται παρεμβάσεις για θύματα διεθνικής σωματεμπορίας (trafficking), ωστόσο μετά από ακριβώς δύο μήνες αποδείχθηκε ότι η δράση του ήταν καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα και τίποτα περισσότερο.

Το βράδυ των Χριστουγέννων μαζί με την ΜΚΟ @praksisgr βρέθηκα δίπλα σε ανθρώπους που προσπαθούν να ξανασταθούν στα πόδια τους. Θαύμασα την προσπάθειά τους, αλλά και την πίστη τους ότι θα τα καταφέρουν. Πρέπει να φροντίσουμε να μην μένει κανένας συνάνθρωπός μας αβοήθητος. Ποτέ. pic.twitter.com/UoIKd12pGs

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 26 Δεκεμβρίου 2018

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ηχηρή… αφωνία του σχετικά με την καταδίκη του άλλοτε (;) συμβούλου του, Νίκου Γεωργιάδη για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής:

Ότι τελικά όντως τον ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία…

Keywords
Τυχαία Θέματα