Η Κατερίνα Λένη ξεσπάει: Δεν ήταν όλοι ηλίθιοι στο «Master Chef», ήταν πανηλίθιοι (video)

Η Κατερίνα Λένη εξομολογήθηκε ότι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση λίγο μετά την αποχώρησή της από το «Master Chef» αλλά δεν παρέλειψε να «στολίσει» τους πρώην συμπαίκτες της.

«Δεν ήταν όλοι ηλίθιοι στο παιχνίδι, ήταν πανηλίθιοι. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, πρόλαβα να επιστρέψω στην Γερμανία και μετά το lockdown χρειάστηκε να κάνω ένα χειρουργείο στο δεξί μου το χέρι. Λόγω δουλειάς σαν κομμώτρια όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένα πρόβλημα στον αντίχειρα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Στο δωμάτιο στο

Master Chef κοιμήθηκα το πρώτο βράδυ. Έπειτα μεταφέρθηκα στο σαλόνι, στον καναπέ και μετά ανέβηκα στο ρετιρέ. Υπήρχαν αρκετά άτομα που δεν τα πάνε καλά με την καθαριότητα. Όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα είναι αυτόματη κίνηση να πατάς το καζανάκι.

Η εικόνα αυτή δεν δόθηκε μόνη της, συνέβαλα κι εγώ. Βγαίνοντας από το παιχνίδι και βλέποντας τα επεισόδια, ναι ήμουν πολύ εκρηκτική. Το ποια είναι η πραγματική Κατερίνα θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Υπήρχαν αρκετά ακραία μηνύματα που έλαβα δηλαδή να αρρωστήσω, να πεθάνω.. Άσχημα μηνύματα. Δεν χρειάστηκα ψυχολόγο, είμαι μεγάλο κορίτσι και νομίζω ότι μπορώ να το διαχειριστώ», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Keywords
Τυχαία Θέματα