Η Ιβάνκα έπεισε τον Τραμπ να βομβαρδίσει τη Συρία, λέει ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ έδωσε συνέντευξη στην Daily Telegraph και ανέτρεψε τα όσα υποστήριξε ο πατέρας του σχετικά με το κίνητρο που τον ώθησε να βομβαρδίσει τη Συρία.

Ο πρόεδρος τον ΗΠΑ είχε δηλώσει πως αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει την επιχείρηση βομβαρδισμού της Συρίας, μετά από τις σκληρές εικόνες που είδε με τα θύματα της χημικής επίθεσης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Telegraph

o Έρικ Τραμπ, υποδεικνύει την αδελφή του Ιβάνκα ως το άτομο που έπεισε τον πλανητάρχη να επιτεθεί.

«Η Ιβάνκα είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει την επιρροή που χρειάζεται. Είμαι σίγουρος πως του είπε: “Κοίτα αυτές τις τρομακτικές εικόνες”» λέει ο Έρικ Τραμπ στην Telegraph. «Μένω μακριά από την πολιτική και μακριά από την κυβέρνηση, όμως ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι η εικόνα των παιδιών σίγουρα τον επηρέασε». Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε άμεσα στο αίτημα του CNN για σχολιασμό των όσων γράφει η Telegraph.

Μία ημέρα πριν τους βομβαρδισμούς, η Ιβάνκα Τραμπ, είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο Twitter: «Πονάει η καρδιά μου από τις εικόνες που έρχονται από τη Συρία μετά την επίθεση με χημικά χθες».

Heartbroken and outraged by the images coming out of Syria following the atrocious chemical attack yesterday.

— Ivanka Trump (@IvankaTrump) 5 Απριλίου 2017

Την επόμενη μέρα, συνέχισε και με νέα ανάρτηση: «Οι καιροί που ζούμε απαιτούν δύσκολες αποφάσεις. Είμαι περήφανη που ο πατέρας μου αρνείται να αποδεχτεί αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

The times we are living in call for difficult decisions – Proud of my father for refusing to accept these horrendous crimes against humanity https://t.co/yV0oJuC9dE

— Ivanka Trump (@IvankaTrump) 7 Απριλίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα