Η εξομολόγηση της Ευγενίας Σαμαρά: Θέλω το 2020 να αφήσω λίγο τη ζωή να μου φέρει τα πράγματα

Η Ευγενία Σαμαρά σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία που έχει κάνει, στη σχέση της με τον χρόνο αλλά και στους στόχους που έχει βάλει για το 2020.

Εσύ έχεις καθίσει στο.. ντιβάνι;

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και όταν έκλεισε αυτός ο κύκλος συνέχισα με διάφορους εναλλακτικούς τρόπους, ενεργειακούς, αυτοβελτίωσης. Όπως ο NLP, ο διαλογισμός κ.λπ. Διαλέγω από κάθε μέθοδο κάποια πράγματα που μου ταιριάζουν και όταν ζορίζουν τα πράγματα ή εγώ, νιώθω κάπως, έχω τα όπλα μου στη φαρέτρα και τα χρησιμοποιώ.

Οι στόχοι σου για το 2020;

Γενικότερα είναι στόχοι για τη δεκαετία και όχι για το 2020. Θέλω πολύ από τον εαυτό μου να είμαι νερό. Να είμαι πιο προσαρμοστική στα πράγματα, να μην είμαι άκαμπτη και ως χαρακτήρας στις επιλογές μου. Θέλω να αφήσω λίγο τη ζωή να μου φέρει τα πράγματα, να τα αποδεχθώ ή όχι, αναλόγως πως νιώθω, αλλά με μια ροή να μην υπάρχουν γκαπς. Σε επαγγελματικό επίπεδο τώρα θέλω ωραίες συνεργασίες, θέλω να δουλέψω με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, να γευτώ πολλά πράγματα.

Ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος ή εχθρός σου;

Ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχός μου. Δηλαδή νιώθω ότι όσο μεγαλώνω και εγώ ωριμάζω και εξελίσσομαι, οπότε μόνο καλύτερη γίνομαι. Αφού όταν έγινα 30 είπα «επιτέλους»! Αυτή η δεκαετία είναι πολύ δημιουργική.

Πηγή: περιοδικό vita

Πηγή: Η εξομολόγηση της Ευγενίας Σαμαρά: Θέλω το 2020 να αφήσω λίγο τη ζωή να μου φέρει τα πράγματα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα