Η εξομολόγηση της Χαράς Παππά για τον Μπουράκ Χακί: Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον

Η Χαρά Παππά που γνωρίσαμε μέσα από το «GNTM» διατηρεί σχέση με τον γνωστό τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μάλιστα της έχει κάνει πρόταση γάμου με εκείνη να δέχεται και αυτή την περίοδο μένουν μαζί στην Τουρκία αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκείνη λείπει συχνά στο εξωτερικό. Το μοντέλο μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό youweekly για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Ο Μπουράκ σου κάνει παράπονα τώρα που λείπεις περισσότερο από κοντά του;

Μέχρι πρότινος δεν ξεκολλούσαμε στιγμή, ήμασταν αυτοκόλλητοι, τώρα πρέπει να δω και εγώ τι θα κάνω… Παρ’ όλα αυτά έχω εκπλαγεί με τη στάση του. Δεν παραπονιέται, αντιθέτως μου έχει πει ότι όποτε θελήσω να είναι κοντά μου θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα έρθει. Δεν είναι εύκολο, αλλά καταφέραμε και εκμηδενίσαμε τις αποστάσεις για να βρισκόμαστε κοντά. Εξάλλου, τώρα που είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον ανανεώνεται η σχέση μας.

Πώς γνωριστήκατε;

Μέσω κοινών φίλων σε νυχτερινό μαγαζί, όταν έπαιζε θέατρο στην Ελλάδα. Νιώσαμε τόσο έντονα ο ένας με τον άλλον από την πρώτη στιγμή! Εξάλλου, στον έρωτα δεν γίνεται να σκεφτείς λογικά και εμείς είπαμε «θα το ζήσουμε». Από το πρώτο βράδυ κιόλας μείναμε μαζί, πήγαμε για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, για καφέ, ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα και δεν ξεκολλήσαμε. Την επόμενη μέρα ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι είμαι ερωτευμένη, ήθελα να μην το μάθουν από φωτογραφίες που πιθανόν θα έμπαιναν στα περιοδικά από την έξοδό μας και εκπλαγούν.

Ήξερες ότι ήταν διάσημος;

Σε ζηλεύει;
Καθόλου, είναι πολύ άνετος, τόσο που καμιά φορά του ζητάω να με ζηλέψει… (γέλια). Εγώ, πάντως, στην αρχή τον ζήλευα, δυσκολεύτηκα ψυχολογικά όταν πατούσα στο Google το όνομά του και έβλεπα να γράφεται παντού με ποιες ήταν πριν από μένα. Ένιωθα ένα τίποτα στη ζωή του, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ εύκολα στην ηλικία που ήμουν.

Γκούγκλαρες πολλές φορές το όνομά του για να τσεκάρεις τη ζωή του;

Πολλές, αλλά κατάλαβα ότι δεν καταφέρνω τίποτα. Είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που δεν κρυβόταν, σε όποια απορία είχα μου απαντούσε. Θεώρησα ότι δεν αξίζει να χαλιέμαι, αντίθετα αφέθηκα στην αγκαλιά του για να ζήσω μαζί του ευτυχισμένες στιγμές.

Τις προτάσεις γάμου που σου έχει κάνει γιατί δεν τις δέχεσαι;

Τις έχω δεχτεί. Ο Μπουράκ έχει γονατίσει στα πόδια μου, μου έχει πάρει μονόπετρο – δείτε το δαχτυλίδι που μας έβγαλε το μάτι εδώ- , φοράμε βέρες… Δεν χρειάζεται να υπογράψουμε χαρτιά για να επιβεβαιώσουμε πόσο καλά είμαστε μεταξύ μας. Τη δεδομένη στιγμή θέλω τον χρόνο μου για να βάλω μια προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου.

Εάν έρθει ένα παιδί;
Δεν θα ήθελα να έρθει άμεσα, γιατί θα μου αλλάξει τα σχέδια. Λατρεύω τα παιδιά, θέλω όμως οι συνθήκες για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο να είναι οι ιδανικές, τώρα δεν μπορώ να του προσφέρω αυτά που θέλω.

Έχεις γνωρίσει τον γιο του Μπουράκ από τον προηγούμενο γάμο του;
Φυσικά, μένει μαζί μας. Είχα πολύ άγχος πριν τον γνωρίσω, γιατί δεν ήθελα να νομίσει ότι παίρνω τον μπαμπά του, αλλά τελικά δεθήκαμε αμέσως με τον μικρό πιθανόν γιατί και εγώ ένιωθα παιδί. Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε και η μαμά του, ήμουν επίσης τυχερή στον τρόπο που το χειρίστηκε.

Στο σπίτι ενός Ανατολίτη ποιος κάνει κουμάντο στο νοικοκυριό;
Έχουμε χωρίσει τις δουλειές. Εγώ κρατάω το σπίτι – δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του εδώ – σε απόλυτη τάξη και ο Μπουράκ μαγειρεύει τις περισσότερες φορές και πλένει τα πιάτα, σπάνια βέβαια τον αφήνω, τα πλένω εγώ.

Σκέφτεσαι τη ζωή σου χωρίς τον Μπουράκ;
Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Με έχει στηρίξει τόσο πολύ ψυχολογικά, δεν το περίμενα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος με αυτόν τον χαρακτήρα, τον θέλω κοντά μου.

Το ενδεχόμενο να ερωτευτείς άλλον και να τον αφήσεις, το έχεις σκεφτεί;
Ούτε καν, δεν θα ξαναζήσω κάτι τόσο έντονο στη ζωή μου όπως με τον Μπουράκ. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, πιθανόν και εκείνος να ερωτευτεί άλλη, όλα ανατρέπονται, αλλά δεν θέλω καν να το φανταστώ.

Πηγή: Η εξομολόγηση της Χαράς Παππά για τον Μπουράκ Χακί: Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα