Η ενόχληση του Συσσοβίτη με δημοσιογράφους: Φαίνεται πως είναι αδαείς, αυτοί εκτίθενται όχι εγώ (video)

Ο Αλέκος Συσσοβίτης καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε πρόσφατα με δημοσιογράφο όταν ενοχλήθηκε με ερωτήσεις που του έκανε.

«Ήρθαν στην πρεμιέρα της Lulu του Γιάννη Χουβαρδά και πάνω στην κουβέντα για το τι είναι αυτό το έργο, τι διαπραγματεύεται, άρχισαν να μου κάνουν ερωτήσεις για όταν ήμουν μοντέλο.

Εμένα αυτή η κατάσταση με κουράζει γιατί είναι πριν από 25 χρόνια. Αυτή η εντύπωση ότι ξεκίνησες από αυτή τη δουλειά, δεν με τιμάει ιδιαίτερα, γιατί ξεκίνησα από τις οικοδομές και τα “χεράκια” μου το ξέρουν. Μέσα στην πάροδο του χρόνου έκανα

και αυτή τη δουλειά.

Εκτίθενται όμως και οι ίδιοι γιατί φαίνεται πως είναι αδαείς. Για παράδειγμα, λέει ο δημοσιογράφος “έπαιζε και ένας ηθοποιός, μάλλον ο Άκης Σακελλαρίου αν θυμάμαι καλά το όνομα του”. Δεν μπορεί να το λες αυτό όταν πας στην παράσταση που παίζει, να του πάρεις συνέντευξη. Δε γίνεται! Διάβασε ρε φίλε πριν πας! Κατάλαβε περί τίνος πρόκειται.

Αυτοί εκτίθενται, όχι εγώ. Οι ηθοποιοί δεν εκτίθενται. Αυτοί εκτίθενται. Γιατί ο κόσμος θέλει πραγματικά να πάρει μια πληροφορία, να μάθει κάτι. Δεν θέλει να ακούσει ένα κουτσομπολιό μόνο για να το ακούσει. Και άμα τσαντιστεί ο Αλέκος πρέπει να το κάνουμε τόσο θέμα; Άνθρωπος δεν είναι; Τσαντίστηκε με κάτι που άκουσε και δεν του άρεσε. Πρέπει δηλαδή να είμαστε για πάντα υπόλογοι σε όλα; Δε γίνεται».

Πηγή: Η ενόχληση του Συσσοβίτη με δημοσιογράφους: Φαίνεται πως είναι αδαείς, αυτοί εκτίθενται όχι εγώ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα