Η Εμίλια Κλαρκ -aka Νταϊνέρις Ταργκάριεν- μοιράστηκε φωτογραφίες μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο που είχε υποβληθεί

Πριν λίγο καιρό η Εμίλια Κλαρκ, ή αλλιώς η αγαπημένη Νταϊνέρις Ταργκάριεν από το Game of Thrones, είχε κάνει γνωστή τη σοβαρότατη περιπέτεια της υγείας της και μάλιστα δύο φορές, όταν είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Η ζωή της βρισκόταν σε τεράστιο κίνδυνο, κάτι ωστόσο που δεν είχε γνωστοποιήσει τότε. Το πρώτο επεισόδιο, επακόλουθο μιας ρήξης ανευρύσματος, συνέβη την 11η Φεβρουαρίου του 2011, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων

της πρώτης σεζόν, όταν ήταν μόλις 24 ετών.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί της είπαν ότι είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο, κάτι που συνήθως προκαλεί είτε θάνατο, είτε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Μετά από ένα τρίωρο χειρουργείο και δύο βδομάδες αποκατάσταση, θυμάται ότι πάλευε να θυμηθεί το όνομά της και απλά ήθελε να «τραβήξει την πρίζα» (σ.σ. να την αφήσουν οι γιατροί να πεθάνει, όπως έχει πει). Μία βδομάδα αργότερα της είπαν ότι το ανεύρισμα δεν θα την έβλαπτε, ωστόσο δεν απέκλεισαν την εμφάνιση νέου.

Σε συνέντευξή της στο CBS η «Μητέρα των Δράκων» περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν οι γιατροί έπρεπε να τη χειρουργήσουν για δεύτερο ανεύρισμα, διότι είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος, στο τέλος της τρίτης σεζόν. Είπε: Το δεύτερο, ήταν ουσιαστικά ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου που πέθανε. Την πρώτη φορά ήταν δύσκολα, αλλά τη δεύτερη το βρήκα πολύ πιο δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη.

Μοιράστηκε μάλιστα και φωτογραφίες από το νοσοκομείο, λίγο μετά την κρίσιμη επέμβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα