Η εμπλοκή του ενός απαγωγέα Λεμπιδάκη με τον εμπρησμό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως προκύπτει από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας, υπήρξε μία πρώτη ομάδα απαγωγέων από την οποία αποχώρησαν κάποια άτομα όταν αντιλήφθηκαν ότι τα ποσά που ζητούσαν δεν υπήρχαν και δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την παραμονή τους στην ιστορία.

Οι υπόλοιποι που παρέμειναν, όπως ο ιδιοκτήτης του στριπτιτζάδικου και ο φρουρός του Λεμπιδάκη από την Θεσσαλονίκη, που είναι Έλληνας αλλά έχει γεννηθεί στα Σκόπια, όπως

και κάποια άλλα μέλη εκ των συλληφθέντων προχώρησαν στην στρατολόγηση τότε της δεύτερης ομάδας.

Σε αυτή εντάχθηκε ο μεσίτης με τα οικονομικά προβλήματα που έβαλε την 16χρονη κόρη του να αγοράσει κάρτες για τα καρτοκινητά που χρησιμοποιούσαν και να στείλει μέσω ΚΤΕΛ μία από τις επιστολές προς την οικογένεια του Λεμπιδάκη, με αποτέλεσμα να καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα των ΚΤΕΛ.

Κατηγορούμενος στην υπόθεση της απαγωγής του Λεμπιδάκη είναι κι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, τα τελευταία χρόνια που αυτός δραστηριοποιείται ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, είχε προκαλέσει ζημιές στα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ είχε χαστουκίσει και δικαστικό επιμελητή. Είχε αφεθεί ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Για τον κρητικό που είχε εμπλακεί στην υπόθεση απαγωγής του Παναγόπουλου, δεν προέκυψε μέχρι στιγμής εμπλοκή του στην υπόθεση και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του μόνο για τον νόμο περί βεγγαλικών επειδή βρέθηκαν στο σπίτι του κάποιες κροτίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα