Η δικαίωση του Παπασταθόπουλο και το μήνυμά του για τον τελικό (video)

Η Άρσεναλ είχε παρουσιάσει τον Σωκράτης Παπασταθόπουλος με μυθικό βίντεο που θύμιζε… αρχαία Ελλάδα και ο έλληνας άσος ζει το δικό του όνειρο στους «κανονιέρηδες» και ετοιμάζεται για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της καριέρας του. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αποτελεί βασικό στέλεχος στους Λονδρέζους και ο Ουνάϊ Εμερι ποντάρει πολλά πάνω.

Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας «πλέει σε πελάγη ευτυχίας» και δηλώνει έτοιμος για τον αγγλικό «εμφύλιο» με την Τσέλσι, στον τελικό του Europa League,

που θα φιλοξενηθεί στις 29 Μαΐου, στο Μπακού.

Λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού στην Βαλένθια, όπου οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 4-2 και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον τελικό, ο «Sokratis» ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία από τα αποδυτήρια των «κανονιέρηδων» με το εξής σχόλιο: «Καταπληκτικό συναίσθημα! Αφιερωμένο σε όλους τους κανονιέρηδες. Τώρα να ετοιμαστούμε για τον τελικό».

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν απαρηγόρητος και βούρκωσε μετά τη γκέλα της Άρσεναλ κόντρα στη Μπράιτον για την Premier League. Οι «κανονιέρηδες» παρά το προβάδισμα που πήραν με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ έμειναν στο 1-1 κόντρα στους «γλάρους» και πλέον οι πιθανότητές τους για είσοδο στην πρώτη τετράδα είναι τουλάχιστον ισχνές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Some proper gutted Gunners… ☹️ – Their hopes of top four are all but over!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις 5 Μάι, 2019 στις 10:43 πμ PDT

****

Με μεγάλη αγωνία περιμένει τον τελικό του Europa League και ο Πετρ Τσεχ, καθώς ελπίζει να ολοκληρώσει την καριέρα του με εντυπωσιακό τρόπο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου, πριν αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Μόνο που θα πρέπει να νικήσει την παλιά του ομάδα, Τσέλσι, στο Μπακού. Πώς τα φέρνει καμιά φορά η μοίρα… Οι Λονδρέζοι δεν έχουν κερδίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο από το παλιό Κύπελλο Κυπελλούχων το 1994 και ο Τσεχ δήλωσε ότι ο θρίαμβος του Europa League θα ήταν ο ιδανικός τρόπος για να τερματιστεί αυτή η αρνητική σειρά.

«Θα ήθελα πολύ να αποσυρθώ με ένα τρόπαιο στα χέρια μου. Θα ήταν το καλύτερο δυνατό τέλος για εμένα και θα ήταν ένα φανταστικό επίτευγμα για το σύλλογο. Πήρα την απόφαση να αποσυρθώ έπειτα από μεγάλη σκέψη. Θα μπορούσα να παίξω άλλα δύο χρόνια, αλλά καλύτερα να αποσυρθείς πολύ νωρίτερα παρά πολύ αργότερα», τόνισε ο διάσημος γκολκίπερ και συμπλήρωσε: «Ήθελα να το κάνω με τους όρους μου. Το τελευταίο μου όνειρο ήταν να παίξω αυτό τον ευρωπαϊκό τελικό και έγινε πραγματικότητα. Τώρα το όνειρο είναι το τρόπαιο».

– One last hurrah
– Retirement plans
– Making the fans proud

Petr Čech, it has been a pleasure

Keywords
Τυχαία Θέματα