Η Αθήνα χορεύει reggae αυτήν την Παρασκευή (video)

Ένα όνομα που είναι εδώ και δεκαετίες συνώνυμο της reggae μουσικής είναι αυτό του Marley. Και επειδή ο Bob μας άφησε καιρό, φρόντισε επίσης να αφήσει τους μπόλικους γιους του να συνεχίσουν την παράδοση και να τιμήσουν το όνομα.

Ο πιο επιτυχημένος σήμερα εξ αυτών ακούει στο όνομα Damian “Jr. Gong” Marley, θεωρείται κορυφαίος καλλιτέχνης της reggae παγκοσμίως και θα είναι ασφαλώς το πρώτο όνομα αυτήν την Παρασκευή

που η Αθήνα θα κινείται στους ρυθμούς της Τζαμάικα.

Όλοι που ακούνε ρέγκε ασφαλώς γνωρίζουν (και ποιος δεν έχει ακούσει το “Welcome To Jamrock”), όπως επίσης γνωρίζουν ότι ο εν λόγω καλλιτέχνης έχει γράψει τη δική του ιστορία παντρεύοντας τη μουσική του νησιού του με άλλα είδη κάνοντας μεγάλες συνεργασίες. Να θυμίσουμε αυτή με τους Nas, Jay Z, Snoop Dog, B-Real, Ty Dolla $ign, Bobby Brown, καθώς και Skrillex και Bruno Mars.

Μαζί του, στην πρώτη ημέρα του Release Athens, θα εμφανιστούν στην σκηνή οι Third World, ένα επίσης σπουδαίο όνομα της reggae μουσικής (με 10 υποψηφιότητες για Grammy) και η φρέσκια και πολλά υποσχόμενη Hollie Cook.

Χάριν ιστορίας, η Hollie είναι κόρη του drummer των θρυλικών Sex Pistols (Paul Cook), η μητέρα της Jeni έκανε φωνητικά στους Culture Club και ο νονός της είναι ο Boy George…

Αυτήν την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού θα μυρίσει για τα καλά καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα