Η αποστολή της εθνικής για τα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο

Τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μίκαελ Σκίμπε για την αποστολή της εθνικής Ελλάδας για τους φιλικούς αγώνες με την Ελβετία και την Αίγυπτο γνωστοποίησε η ΕΠΟ.

Μεταξύ των οποίων, κλήθηκαν για πρώτη φορά οι Δημήτρης Λημνιός και Ευθύμιος Κουλούρης.

Η ανακοίνωση της

ΕΠΟ:

«Ο κ. Μίκαελ Σκίμπε επέλεξε 27 ποδοσφαιριστές για τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία (23/3, 20:00, ΟΑΚΑ) και την Αίγυπτο (27/3, 20:00, Letzigrund Stadion Ζυρίχης), εκ των οποίων ο Δημήτρης Λημνιός και ο Ευθύμιος Κουλούρης κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Αναλυτικά οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Σκίμπε:

Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό)».

Η φιλική αναμέτρηση με την Ελβετία θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει στο γήπεδο της Τούμπας, όμως τα πρόσφατα γεγονότα στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ο φόβος επεισοδίων, ως αντίδραση των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά», υποχρέωσαν την ΕΠΟ να μεταφέρει το ματς στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα