Η απόλυτη ειρωνεία: Αφιέρωμα τουρκικού μέσου στον Κασιδιάρη – Σιωπή για Φύσσα, Λουκμάν, τάγματα εφόδου

Να είσαι ο Κασιδιάρης, να είσαι φασίστας, να σιχαίνεσαι κάθε ξένο και ειδικότερα κάθε Τούρκο και να καταλήγεις να δίνεις συνέντευξη σε τουρκικό μέσο ενημέρωσης. Μη σου τύχει.

Από την άλλη, το ίδιο το μέσο ενημέρωσης που ζήτησε συνέντευξη από τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής (TRT) προχώρησε σε εξίσου οξύμωρα (για να μην πούμε ύποπτα) πράγματα, «ξεπλένοντάς» τον, παρουσιάζοντάς τον ως playboy

της άκρας Δεξιάς και αποσιωπώντας τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο… κατατοπιστικό της ρεπορτάζ.

Το τουρκικό δίκτυο -στην αγγλόφωνη έκδοσή του- δίνει βήμα στον Κασιδιάρη για να κάνει την προπαγάνδα του, σχολιάζοντας μάλιστα και το έμβλημα της Χρυσής Αυγής, τον μαίανδρο, ο οποίος προσιδιάζει σε σβάστικα, όπως παρατηρεί ο δημοσιογράφος. Αφού λοιπόν προβάλλεται ο Κασιδιάρης να ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε μορφή βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται (!) γίνεται μία παρουσίαση της δράσης της φασιστικής οργάνωσης, με κάποιες μικρές… παραλείψεις.

Όπως για παράδειγμα η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, αλλά και τα τάγματα εφόδου της οργάνωσης, για τα οποία κατηγορούνται τα μέλη του κόμματος στη δίκη που διεξάγεται εδώ και τρία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα