Η αινιγματική απάντηση Μπακογιάννη στο αν θα είναι υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων

Εννοείται πως το ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, θα συνοδεύει για πολύ καιρό τον Κώστα Μπακογιάννη και εννοείται πως σε κάθε δημόσια παρέμβασή του θα ερωτάται για αυτό. Έτσι και αυτή τη φορά στη συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δέχτηκε την ερώτηση των δημοσιογράφων για το… καθεστώς υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Το

μόνο βέβαιο είναι ότι στις επόμενες εκλογές θα είμαι και πάλι υποψήφιος στην αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν θα διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων.

Όπως σημείωσε, κατά την άποψή του οι δήμαρχοι στις μεγάλες πόλεις πρέπει να είναι αυτοδιοικητικοί και όχι κορυφαία στελέχη των κομμάτων, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει.

Επίσης, τάχθηκε υπέρ των ευρύτερων συναινέσεων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, προσθέτοντας ότι «όσο πιο μακριά μένουν τα κόμματα τόσο το καλύτερο».

Ερωτηθείς εξάλλου αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είπε ότι είναι νωρίς να ανακοινώσει οτιδήποτε πριν από τις αρχές του νέου έτους, αποσαφηνίζοντας πως ανακοινώσει τις αποφάσεις του σεβόμενος όσων τον εξέλεξαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα