Η Puma συνεχίζει την επενδυτική επίθεση της – Η Audi επίσημος χορηγός της Τότεναμ (video)

Πριν από ένα μήνα είχε γίνει γνωστό πως η Puma συνεχίσει την επενδυτική επίθεση της στο ποδόσφαιρο σε χώρους που «βασιλεύουν» Adidas και Nike, μετά τη συμφωνία της και με τη Βαλένθια, αλλά η γερμανική εταιρεία δεν σταμάτησε… εκεί. Βλέπετε, συμφώνησε και με την ισπανική LaLiga. Την ίδια ώρα με… Audi

θα τρέχει η Τότεναμ.

Η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος έχει επιβεβαιώσει τη συμφωνία με τη Puma, που είχε αποκαλυφθεί πριν από πολύ καιρό. Η συμφωνία βλέπει την Puma να γίνει ο επίσημος τεχνικός συνεργάτης της LaLiga, σε μπάλες και άλλα διάφορα προϊόντα, από την σεζόν 2019/20 έως το τέλος της περιόδου 2021/22.

ICYMI: Puma From Next Season | Here Are All 22 La Liga Balls by Nike Since 1996: https://t.co/PzP4Yc0P70

— Footy Headlines (@Footy_Headlines) 2 Απριλίου 2019

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η γερμανική εταιρεία θα πληρώσει πέντε εκατομμύρια ευρώ, αντικαθιστώντας τη Nike. Η Nike ήταν τεχνικός συνεργάτης του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την σεζόν 1996/97. Η Puma έχει επισημοποιήσει χορηγίες με δύο ομάδες LaLiga, Χιρόνα και Βαλένθια (άφησε τη Nike), από την σεζόν 2019/20.

No More Nike After 23 Years – La Liga Announce Puma Ball Deal: https://t.co/ulhABa6dzf

— Footy Headlines (@Footy_Headlines) 15 Απριλίου 2019

Να αναφέρουμε πως η γερμανική αθλητική εταιρεία έχει συμφωνήσει για 10 χρόνια έναντι 650 εκατομμυρίων λιρών με τη Μάντσεστερ Σίτι. Να θυμίσουμε ένα από τα πρώτα «κάστρα» που έριξε η Puma ήταν η Μίλαν. Τον Φεβρουάριο του 2018 η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε το συμβόλαιο της με την Adidas μετά από 20 χρόνια συνεργασίας. Σημειώνεται ότι η Puma, ντύνει, ακόμα, τις Μελβούρνη και Γιοκοχάμα Μαρίνος.

Adeus Nike!

PUMA oficializa acordo com a La Liga e será a responsável por fornecer as bolas da primeira e segunda divisão do Campeonato Espanhol. Confira: https://t.co/vheaqbpLRV

O que acharam da mudança?

— Mantos do Futebol (@mantosdofutebol) 15 Απριλίου 2019

****

Η Audi είναι επίσημος χορηγός της Τότεναμ και οι παίκτες της ομάδας είναι αυτοί που είδαν πρώτοι από κοντά το Q8 πριν αυτό κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία.

Η φετινή σεζόν είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες στην ιστορία του συλλόγου με έδρα το Βόρειο Λονδίνο, με την ομάδα να έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League και να είναι στην 3η θέση της Premier League.

Η έναρξη της χορηγίας της Audi συμπίπτει χρονικά με την πρώτη σεζόν της Τότεναμ στο ολοκαίνουργιο γήπεδό της. Πρόκειται για το «Νέο Γουάιτ Χαρτ Λέιν», κόστους ενός δισεκατομμυρίου λιρών, που αντικατέστησε το παλιό γήπεδο της ομάδας.

Στο νέο γήπεδο, το εμβληματικό σήμα της Audi θα προβάλλεται ψηφιακά, σε όλες τις γιγαντοοθόνες του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένου του LED διαφημιστικού συστήματος και του εσωτερικού τηλεοπτικού δικτύου, καθώς και σε όλα τα κανάλια ψηφιακών μέσων του club.

Dare to be different.
@audiuk invited @dele_official, @ChrisEriksen8, @LucasMoura7 and @daosanchez26 to check out the new Audi Q8. Then this happened…
#AudiQ8 #AudiAd #COYS pic.twitter.com/Y8qvxETSVR

Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) 26 Φεβρουαρίου 2019

Η γερμανική εταιρεία πραγματοποιεί και το ομώνυμο τουρνουά στο Μόναχο με τις ομάδες που είναι χορηγός. Να θυμίσουμε η Audi χάνει την Μπάγερν, η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με την BMW και η συνεργασία τους θα έχει διάρκειας δέκα ετών, αρχής γενομένης από το 2025, αποκομίζοντας «τρελά» χρήματα.

Real Madrid will take on Tottenham in the Audi Cup 2019 semi-final at the Allianz Arena on 30 July. #HalaMadrid pic.twitter.com/2B9UAJfBop

— RMOnly (@ReaIMadridOnly) 29 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα