Η Mercedes-Benz ετοιμάζει ηλεκτρική SLS (video)

Η Mercedes-Benz κυκλοφόρησε ένα ενδιαφέρον video teaser της επερχόμενης Mercedes-AMG, η οποία θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017 σε λίγες μέρες, αναφερόμενη φυσικά στην SLS AMG Electric Drive.

Ο Γερμανός κατασκευαστής ετοιμάζει τη Mercedes-AMG Project

One – το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με κινητήρα F1 που έχει μέχρι και 24 km ηλεκτρικής εμβέλειας, αν και αυτό δεν είναι ο πραγματικός-πρωταρχικός σκοπός του ηλεκτρικού κινητήρα προφανώς.

Ο 6κύλινδρος κινητήρας στο AMG Project One συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες. Ο πρώτος – με ονομαστική ισχύ στους 107 ίππους – εξυπηρετεί το σκοπό της διατήρησης της λειτουργίας του στροβιλοσυμπιεστή μόνιμα. Όσο για τον άλλο ηλεκτρικό κινητήρα, αποδίδει 161ίππους και συνδέεται κατευθείαν με τον στροφαλοφόρο άξονα.

Δεδομένου ότι η Daimler χρησιμοποιεί υποστηρικτικά τους ηλεκτροκινητήρες στην SLS AMG Electric Drive 552 kW, αλλά επιστρατεύει και τον Lewis Hamilton στη νέα διαφήμιση, αποδεικνύει ότι κάποια σοβαρή απόδοση πρόκειται να αποκαλυφθεί!

H SLS AMG Electric Drive της Mercedes-Benz είναι η επιτομή του ηλεκτρισμού. Το πρώτο 100% ηλεκτρικό supercar της ιστορίας με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες. Ιπποδύναμη; 751 ίπποι λένε οι φήμες.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα