Η Lucy Martin είναι το πρώτο κορίτσι που παρουσιάζει καιρό, με εμφανή αναπηρία – Καταρρίπτει τα στερεότυπα (video)

Από το 2015, η νεαρή Βρετανίδα Lucy Martin αποτελεί το πρώτο κορίτσι με εμφανή αναπηρία που έγινε παρουσιάστρια δελτίου καιρού, συγκεκριμένα στο BBC.

Πριν από λίγα χρόνια, η νεαρή κοπέλα, η οποία γεννήθηκε χωρίς το δεξί της χέρι από τον αγκώνα και κάτω, έστειλε μια αίτηση στο BBC, που ζητούσε άτομα με αναπηρία, τα οποία είχαν πάθος για το περιβάλλον και τη μετεωρολογία.

Μεταξύ των χιλιάδων αιτήσεων

που έλαβε το κανάλι, η Lucy Martin, με σπουδές στη γεωγραφία, ήταν μια από τους δέκα επιλαχόντες που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση.

View this post on Instagram

Thanks for having me @bbccin! Amazing to play a teeny part in it all #bbccin #filming #charity

A post shared by Lucy Martin (@weatherwithlucy) on Oct 21, 2019 at 2:16pm PDT

«Έχω δεχτεί πολλά, υπέροχα μηνύματα και γράμματα από ανθρώπους με παιδιά και οικογένειες που ζουν με την ίδια αναπηρία με εμένα, λέγοντάς μου ότι βλέποντας κάποιον στα media που τους μοιάζει τους επηρέασε πολύ θετικά», δήλωσε η Lucy σε παλιότερη συνέντευξή της στο Enable. Βέβαια, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι δέχτηκε και επιθετικά σχόλια, τα οποία ευτυχώς ήταν ελάχιστα.

Did you catch the sunrise this morning? B-E-A-utiful. September is on the horizon and its kicking off with something cooler, but before that there are some warm spells of sunshine today! @Weatherwithlucy pic.twitter.com/G38OtfwhKX

BBC London Weather (@BBCLdnWeather) August 30, 2019

Η ίδια η Lucy, έχει τονίσει ότι μεγαλώνοντας, το γεγονός ότι είχε μόνο ένα χέρι, δεν την εμπόδισε να κάνει οτιδήποτε έκαναν τα υπόλοιπα παιδιά. «Έκανα ποδήλατο, κολυμπούσα, έπαιζα μουσικά όργανα, ασχολήθηκα με τον χορό και την υποκριτική, είπε.

Πηγή: Η Lucy Martin είναι το πρώτο κορίτσι που παρουσιάζει καιρό, με εμφανή αναπηρία – Καταρρίπτει τα στερεότυπα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα