«Η Eldorado Gold έχει αλλεργία στα συμπεφωνημένα», καταγγέλλει ο Σκουρλέτης

Παρατήρησε ότι πρόκειται για μια κίνηση εξαίρεσης σε αυτό που διαμορφώνεται ως εικόνα στον τομέα των επενδύσεων Τόνισε ότι τα προβλήματα με την επένδυση δεν ξεκίνησαν με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα σχολιάζει ο ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η εταιρεία έχει αλλεργία στα συμπεφωνημένα».

«Πρόκειται για κάποια μορφή πίεσης

εν όψει της παραπομπής των προβλημάτων της σύμβασης που έχει με το δημόσιο σε διαιτητικό όργανο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης στον Αlpha, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για αλλεργία της εταιρείας στα συμπεφωνημένα.

Ακόμη, παρατήρησε ότι πρόκειται για μια κίνηση εξαίρεσης σε αυτό που διαμορφώνεται ως εικόνα στον τομέα των επενδύσεων και ότι υπάρχει μια πολιτική διάσταση, καθώς το θέμα δεν προέκυψε το Σαββατοκύριακο.

Τέλος, ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε στρεβλή την εικόνα ότι είχαν σταματήσει οι εργασίες και ότι μπλόκαρε η επένδυση εξαιτίας των δικών του ενεργειών ως υπουργού Περιβάλλοντος, σημειώνοντας ότι τα προβλήματα με την επένδυση δεν ξεκίνησαν με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα