Γυναικοκτονία στη Νέα Αλικαρνασσό: «Υπήρχε λόγος» είπε ο 54χρονος – Δηλώνει μετανιωμένος (video)

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη (24/12), ζήτησε και έλαβε ο 54χρονος που σκότωσε με καραμπίνα, όπως ομολόγησε, την 33χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι που διέμεναν, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Στον 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ όπως δήλωσε η συνήγορος του, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε λόγο που έχασε τον έλεγχο και πυροβόλησε θανάσιμα την σύζυγο του, την οποία όπως είπε, αγαπούσε πολύ. Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης

του θύτη, Αλεξάνδρα Σπανακη, «υπήρξε λόγος» που ο πελάτης της «έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και δυστυχώς προέβη σε αυτή την πράξη. Στέρησε τη ζωή της συζύγου του που αγαπούσε τόσο πολύ. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ανατρέπεται τώρα, αλλά οι δικαστικές αρχές είναι προφανές ότι θα εξετάσουν όλους τους ισχυρισμούς του. Διότι δεν είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να σκοτώσει, ούτε κι ένας άνθρωπος εγκληματίας».

Το έγκλημα

Το έγκλημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ης Δεκεμβρίου. Ο 54χρονος μαζί με την 33χρονη είχαν πάει στο ουζερί που διατηρεί ο ξάδερφός του απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Μετά από αρκετή κατανάλωση αλκοόλ επέστρεψαν στο σπίτι όπου ξεκινά ο καυγάς. Τα πράγματα ξέφυγαν με τον 54χρονο να βγάζει την κυνηγετική καραμπίνα του και να πυροβολεί δύο φορές ενάντια στην 33χρονη η οποία έπεσε… νεκρή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο cretapost η 33χρονη πολλές φορές είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της, ενώ ο δράστης δεν είχε διστάσει να τη δείρει ακόμα και στη μέση του δρόμου.

Πηγή φωτογραφίας, βίντεο: Cretalive.gr

Πηγή: Γυναικοκτονία στη Νέα Αλικαρνασσό: «Υπήρχε λόγος» είπε ο 54χρονος – Δηλώνει μετανιωμένος (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα