Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Η συγκατοίκηση, οι συζητήσεις για γάμο και η επιθυμία απόκτησης παιδιού

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου ζουν έναν μεγάλο έρωτα και είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένοι και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσουν. Προτεραιότητά τους βέβαια είναι τα παιδιά τους καθώς έχουν από έναν γιο.

«Σε πρώτη φάση χρειάζεται να εναρµονιστούµε όλοι µε αυτή την κατάσταση. Αυτό που µας ενδιαφέρει είναι να είναι καλά και ήρεµα τα παιδιά και να δούµε πώς θα προχωρήσει αυτό το πράγµα νορµάλ. Χωρίς πιέσεις. Είναι σηµαντικό όταν και οι δύο έχουν παιδιά. Αυτά έρχονται, δεν είναι κάτι το οποίο λες “θα γίνει”. Όλα τα συζητάµε, δεν έχουµε αποκλείσει κάτι.Ο

γάµος δεν είναι κάτι το οποίο έχουµε συζητήσει. Σε αυτή τη φάση δεν το σκεφτόµαστε. Αυτό έρχεται σαν λογική συνέχεια αν προχωρήσουν τα πράγµατα και είναι νορµάλ και είµαστε καλά. ∆εν είναι, όµως, κάτι που σκεφτόµαστε ότι θέλουµε να γίνει τώρα», έχει πει το ζευγάρι σε φιλικά του πρόσωπα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας realnews.

Όσο για το αν θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί το ζευγάρι έχει εξομολογηθεί στο περιβάλλον του. «Ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Έρχονται πολλές φορές οι καταστάσεις και σε εκπλήσσουν και λες “πώς έγινε αυτό”».

Keywords
Τυχαία Θέματα