Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκερέρο – Ο Τοροσίδης στην τοπ 11αδα του Europa League

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο γλίτωσε τα χειρότερα και θα είναι εκτός δράσης για περίπου 1-1,5 μήνα. Ξεμένει από επιθετικούς ο Ολυμπιακός… Ο Βασίλης Τοροσίδης στην τοπ 11αδα του Europa League.

Ο ισπανός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ (0-2). Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 28χρονος επιθετικός έδειξαν πρόβλημα στους συνδέσμους, το οποίο αναμένεται να τον κρατήσει στα «πιτς» για περίπου

1-1,5 μήνα.

Οι Πειραιώτες έχουν, πλέον, πολύ μεγάλο πρόβλημα στη γραμμή κρούσης, καθώς ήδη βρίσκεται εκτός δράσης ο Χασάν κι ο Μαρτίνς έχει μείνει με μοναδικό καθαρόαιμο φορ τον Μάνο. Ο αιγύπτιος στράικερ δεν θα επιστρέψει πριν από το δεύτερο ματς με τη Ντουντελάνζ (8/11), όταν και θα συμπληρώσει αποχή σχεδόν ενός μήνα.

Ο Τοροσίδης στην τοπ 11αδα του Europa League, o Εντίν Τζέκο κορυφαίος στο Champions League

Ο Βασίλης Τοροσίδης, σκόρερ στη νίκη (0-2) του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο επί της Ντουντελάνζ, βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής στο Europa League.

Ο έλληνας διεθνής έγινε, μάλιστα, ο 11ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού με 40 ευρωπαϊκές συμμετοχές με τη φανέλα του, φτάνοντας στην 9η θέση τους Στέλιο Γιαννακόπουλο και Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο Τοροσίδης είναι μαζί με τον Λο Σέλσο (Μπέτις), οι δυο παίκτες από τους ομίλους Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, που είναι ανάμεσα στους κορυφαίους ένδεκα.

Η ενδεκάδα, όπως την παρουσιάζει η ιστοσελίδα της UEFA: Αντρές Φερνάντες (Βιγιαρεάλ), Μερκάδο (Σεβίλλη), Νγκαντεού-Νγκατζουί (Σπάρτα Πράγας), Γουάλας (Λατσιο), ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπακαλαι (Αντερλεχτ), Λο Σέλσο (Μπέτις), Λόφτους -Τσικ (Τσέλσι), Κόστιτς (Αιντραχτ Φρανκφούρτης), Φρέι (Φενερμπαχτσέ), Νταμπούρ (Σάλτσμπουργκ).

Ο Τζέκο κορυφαίος στην 3η αγωνιστική του Champions League

Ο Βόσνιος επιθετικός της Ρόμα, Εντίν Τζέκο αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της 3ης αγωνιστικής Champions League, έχοντας σημειώσει 2 γκολ και μοιράσει μία ασίστ στη νίκη (3-0) της Ρόμα επί της ΤΣΣΚΑ.

Την κορυφαία 11αδα αποτέλεσαν: Κασίγιας (Πόρτο), Χακίμι (Ντόρμουντ), Λαπόρτε (Μάντσεστερ Σίτι), Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Γκερέιρο (Ντόρτμουντ), Ζόρντι Αλμπα (Μπαρτσελόνα), Σαλάχ (Λίβερπουλ), Κορόνα(Πόρτο), Τραορέ (Λιόν), Τζέκο ( Ρόμα), Κράμαριτς (Χοφενχάιμ).

2⃣ goals ⚽️⚽️
1⃣ assist

Keywords
Τυχαία Θέματα