Γκάφα ολκής από Μητσοτάκη με τον υποτιθέμενο διορισμένο γαμπρό του Κοτζιά

Σε μία ακόμα γκάφα υπέπεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να επιτεθεί στην κυβέρνηση με κάθε τρόπο. Τόσο πολύ, που εφευρίσκει υποτιθέμενους γάμους, που σίγουρα εξυπηρετούν τα επιχειρήματά του. Όχι όμως και την πραγματικότητα.

Θέλοντας λοιπόν να καταγγείλει διορισμούς ανθρώπων του συγγενικού κύκλου των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, και σίγουρα παραβλέποντας ότι πολλοί από τους εν λόγω «διορισμένους» είναι και αυτοί ανεξάρτητα,

αυτόβουλα άτομα που συμμετέχουν επί χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ (με τον «τρανταχτό» προσδιορισμό της Τασίας Χριστοδουλοπούλου ως συζύγου του Θοδωρή Δρίτσα) εφευρίσκει… γάμους.

«Πάντρεψε» λοιπόν την ανύπαντρη κόρη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και σαν μην έφτανε αυτό κατήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε τον υποτιθέμενο σύζυγό της. Συνόδεψε μάλιστα την ανάρτηση του με το σχόλιο: Ο βαθμός συγγένειας μάλλον μετράει περισσότερο από την αξιολόγηση. Πρώτη φορά Αριστερά!

Ανάμεσα στα ονόματα κι αυτό του Θόδωρου Μητράκου, υποδιοικητή της ΤτΕ, ο οποίος σύμφωνα με τη ΝΔ είναι ο γαμπρός του Νίκου Κοτζιά.

Άμεσα και με σκληρή γλώσσα ήρθε η απάντηση όμως από τον υπουργό Εξωτερικών, που γνωρίζει καλύτερα αν η κόρη του είναι παντρεμένη ή όχι. «Να καταθέσεις πιστοποιητικό γάμου κόρης μου με πρόσωπο που επικαλείσαι που τάχα διορίστηκε επί τούτου. Αλλιώς είσαι συκοφάντης», έγραψε ο Νίκος Κοτζιάς στο Twitter απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα