Γήπεδο τένις και πισίνες στη βίλα του ψευτογιατρού – Τι βρήκαν οι Αρχές στη σοφίτα της οικίας (video)

Γήπεδο τένις, πισίνες και μια ζωή μέσα στη χλιδή. Ο γιατρός «μαϊμού» έκανε τη μεγάλη ζωή επί σειρά ετών εις βάρος ανθρώπων που αναζητούσαν μια ελπίδα για να πιαστούν, είτε επειδή πάλευαν οι ίδιοι με σοβαρές αρρώστιες, είτε επειδή είχαν κάποιον στην οικογένειά τους που έδινε άνιση μάχη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Μαζί σου”, ο ψευτογιατρός είχε κρατήσει την επικαρπία της βίλας η οποία ήταν στο όνομα του 12χρονου παιδιού του.

Στις έρευνές τους στο εσωτερικό της, οι Αρχές βρήκαν σε μια σοφίτα

καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες που θα εξεταστούν από αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες. Θεωρούν, μάλιστα, πως μία από αυτές τις εικόνες έχει μεγάλη αξία.

Επιπλέον, κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι Αρχές ερευνούν το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του ψευτογιατρού τα κράνη, καθώς πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Η αστυνομία αναμένεται να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του συλληφθέντα τη Δευτέρα και δεν αποκλείεται να βγουν μπροστά κι άλλοι πολίτες που έπεσαν θύματα της απάτης του.

Πηγή: skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα