«Μαϊμού» γιατρός: «Το παιδί μου έσβηνε κι αυτός μας έδινε σκεύασμα με ρίγανη» (video)

Νέες αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του «μαϊμού» γιατρού και το κακό που έκανε στην υγεία των θυμάτων του βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας και σοκάρουν, καθώς η αναλγησία του 47χρονου ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Η μητέρα ενός παιδιού ηλικίας 11 ετών που έφυγε από τη ζωή το 2016 χτυπημένο από σοβαρή αρρώστια, περιέγραψε στο Star τη δική της εμπειρία από τη γνωριμία και τη συναναστροφή

με τον απατεώνα ογκολόγο.

«Νόμιζα ότι βρήκα τον σωτήρα μου»

«Οι πληροφορίες μου από τους άλλους γονείς ήταν ότι υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πιστός και ότι βρισκόταν σε μεγάλο κέντρο που πηγαίνουν οι VIP. Συγκεκριμένα, μια φίλη μου, μού είπε ‘βρήκαμε τον σωτήρα μας’. Νόμιζα ότι τον βρήκα κι εγώ και ξεκίνησα και πήγα».

Η γυναίκα από τη Λάρισα, η οποία γνώριζε προσωπικά και τη μητέρα του αγοριού από τις Σέρρες που επίσης πέθανε την περίοδο που ακολουθούσε ειδική αγωγή προτεινόμενη από τον συλληφθέντα, συνεχίζει τη συγκλονιστική της περιγραφή:

«Δε μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν νοσοκομείο, αλλά ένα απλό γραφείο. Του έδωσα ένα CD με μια μαγνητική να τη δει και η κουβέντα πήγε στην πίστη. Μου μίλησε για γέροντες από το Άγιο Όρος και μου χάρισε μια εικόνα. Αφού είδε τη μαγνητική, σώπασε και μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι για το παιδί.

Ηταν απλά στα χέρια του Θεού. Η κατάστασή της υγείας του επιδεινώθηκε και άρχισε να κάνει διάρροιες και έμετους. Το παιδί έσβηνε. Του τηλεφώνησα και μου είπε να δώσω στο παιδί ένα σκεύασμα με ρίγανη, βέβαια δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα. Φύγαμε για την Αθήνα και έπειτα από 15 μέρες ο γιος μου κατέληξε».

Η μητέρα του 11χρονου ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του απατεώνα γιατρού και περιέγραψε και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η φίλη της από τις Σέρρες και το άτυχο παιδί της.

«Η φίλη μου μού έλεγε ότι όλη την ημέρα ήταν στην κουζίνα, να φτιάχνει χυμούς και όλα αυτά τα σκευάσματα που της είχε συστήσει. Το παιδί λιμοκτονούσε, παρακαλούσε να του φέρουν μια μπουγάτσα, μια τυρόπιτα. Δεν του έδιναν όμως γιατί είχαν άλλες οδηγίες».

Λίγες μέρες πριν σβήσει ο 11χρονος από τη βόρεια Ελλάδα, ζήτησε από τη μητέρα του του να φάει ένα σουβλάκι. Αυτή τηλεφώνησε στον «ειδικό» ο οποίος της αρνήθηκε…

«Ρίχνεις οξυγόνο στον καρκίνο και bye-bye»

«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος, του ρίχνεις οξυγόνο και bye-bye» είναι η απίστευτη… συνταγή του γιατρού – μαϊμού που συνελήφθη την Τετάρτη 17 Ιουνίου και την οποία πρότεινε σε καρκινοπαθή, προσπαθώντας να τον πείσει να σταματήσει την αγωγή του και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα προκειμένου να θεραπευθεί.

Στο αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε η εκπομπή Live News του Mega, ο ψευτογιατρός ακούγεται να λέει σε ασθενή που έπεσε θύμα απάτης: «Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος, ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος, πέθανε. Γι’ αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye-bye».

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Ο 47χρονος ψευτογιατρός υποδεχόταν ασθενείς στο ιατρείο ενός αγγειολόγου που σήμερα κατηγορείται ως συνεργός του και από εκεί συστηνόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

Στοιχεία ζητά η αστυνομία

Στοιχεία και μαρτυρίες που μπορούν να βοηθήσουν περαιτέρω τις έρευνες για τον γιατρό-«μαϊμού» ζητά από τους πολίτες η αστυνομία, καλώντας όσους έχουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στα τηλέφωνα 210-6476183, 210-6476187 και 210-6411111.

Σε σχετική ανακοίνωση, περιγράφεται η σύλληψη και η δράση του ψευτογιατρού, ενώ τονίζεται ότι ο αριθμός των ασθενών που εξαπάτησε εκτιμάται ότι είναι μεγάλος, ενώ από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας έχουν προσδιοριστεί 45 τουλάχιστον περιπτώσεις, με τις τρεις εξ αυτών να έχουν οδηγηθεί στο θάνατο.

Βίος και πολιτεία η… ζωή του 47χρονου

Πριν από τη σύλληψη προηγήθηκε έρευνα 13 τουλάχιστον μηνών, στο πλαίσιο της οποίας προσδιορίστηκε πλήρως το εύρος της εγκληματικής δράσης του συλληφθέντα. Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη έξω από τη βίλα του στο Κορωπί από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Προς το παρόν στο κατηγορητήριο υπάρχουν 45 υποθέσεις, με τον Εισαγγελέα να ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αλλά και για το αδίκημα της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία ως τη Δευτέρα 22 Ιουνίου για να απολογηθεί.

Στα τεφτέρια του «μαϊμού» γιατρού, φέρεται να εμπλέκονται αρκετά πρόσωπα, που είτε πείστηκαν για την ιατρική του διάνοια, είτε θέλησαν να προσπορίσουν όφελος σε βάρος ασθενών με βαριές ασθένειες.

Είχε συστηθεί ακόμα και ως γιατρός του Βατικανού. Μέχρι και στην κλινική όπου είχαν τον Σουμάχερ έλεγε ότι εργαζόταν ο «μαϊμού» γιατρός «Νίκος Κοντός», ενώ «έφαγε» 55 εκατ. ευρώ από τον Δημήτρη Κοντομηνά. Βίος και πολιτεία ήταν η ζωή του, έχοντας εξαπατήσει και άλλους γιατρούς, ενώ έλεγε πως είχε καλή σχέση και με το Άγιο Όρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα