Γιατί όλα γίνονται με την ενέργεια καλέ μου καθηγητή

Το μέλλον είναι ό,τι ονειρεύεται το παρόν, είναι εικόνες και σκέψεις που μας κάνουν να ταξιδεύουμε σε χρόνους όπου όλα θα είναι πιο εύκολα, όπως κάνουν ακριβώς τα παιδιά, γιατί όλα είναι δυνατά για τους μικρούς αυτούς μαγικούς ανθρώπους. Γιατί για ένα παιδί -που είναι μέσα στην ενέργεια- φτάνει να μπορεί να τα φανταστεί, να τους δώσει μια μορφή, να κάνει δηλαδή το πρώτο βήμα.

«Αν και η ενέργεια έχει άπειρες δυνατότητες, κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται» λέει με μία τεμπέλικη βεβαιότητα ο καθηγητής στην αίθουσα, στο ευφάνταστο σποτάκι που ακολουθεί. Αυτό ακριβώς δηλαδή που χρειάστηκαν

οι μικροί πρωταγωνιστές της ιστορίας προκειμένου να τον κάνουν να χάσει τα λόγια του. Γιατί τα παιδιά, που είναι το μέλλον το ίδιο με σάρκα και οστά, είναι αυτά που θα πουν την τελευταία λέξη.

Αυτό το πολύ έξυπνο βίντεο που είδαμε στην καινούργια καμπάνια της Protergia, που όπως και αυτή είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της, επέλεξε να μας επικοινωνήσει τις άπειρες δυνατότητες της ενέργειας μέσα από την εφευρετική δεινότητα και πρωτοποριακή ματιά μιας παρέας παιδιών. Μιας παρέας που κατάφερε χάριν ακριβώς της φαντασίας, της τόλμης αλλά και των γνώσεών της να κατασκευάσει έναν τηλεμεταφορέα!

Και ποιος άλλωστε δεν έχει μονολογήσει κατά καιρούς το «τι καλά θα ήταν τώρα να διακτινιστώ στο σπίτι μου». Ε, λοιπόν αυτό το τόσο μακρινό μέλλον μπορεί και να μην είναι τόσο μακρινό. Γιατί η δύναμη της ενέργειας είναι ασύλληπτη, που σημαίνει ότι όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, γιατί η ενέργεια, όπως και τα παιδιά στο διαφημιστικό σποτ, είναι το μέλλον που μας κλείνει το μάτι.

Για αυτό με την Protergia κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση, βελτιώνοντας καθημερινά την πραγματικότητά τους, θα μπορούν να συνδεθούν με το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα