Για υπονόμευση κατηγορεί ο Σκουρλέτης τη ΝΔ και για εμμονές τους δανειστές

Για εμμονή κατηγόρησε τους δανειστές ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ο υπουργός υποστήριξε πως «η εμμονή από την πλευρά των θεσμών με τρόπο απόλυτο σε κάποια αιτήματα σχετίζεται με δική τους ιδεολογική εμμονή και δεν σχετίζεται με τις ανάγκες της Ελλάδας».

Ο υπουργός Εσωτερικών αναφερόμενος στις δηλώσεις Μέρκελ -Ολάντ για Ευρώπη πολλών ταχυτήτων είπε ότι πρόκειται για αρνητικό βήμα, το οποίο αδυνατίζει τα

επιχειρήματα της ενοποίησης και τόνισε ότι πλέον η Ευρώπη αντιμετωπίζει στρατηγικό δίλημμα για το πως θα προχωρήσει δηλαδή εάν θα ακολουθήσει τις αξίες στη βάση των οποίων δημιουργήθηκε ή θα επιλέξει να οδηγηθεί σε πολιτικές που θα δημιουργήσουν μεγάλες ανισότητες.

Κατηγόρησε επίσης τη ΝΔ ότι « με έναν λυσσαλέο τρόπο κάνει τα πάντα για να υπονομεύσει την κυβέρνηση, αδιαφορώντας αν βάζει πλάτη σε εκείνους που θέλουν σκληρά και επώδυνα μέτρα σε βάρος της πλειοψηφίας των πολιτών».

Για τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ, σχολίασε : «Ξεκινήσαμε με εκτιμήσεις ότι το 2016 ότι θα είχαμε ύφεση, αυτό ανετράπη κάποια στιγμή, τώρα καταγράφεται ύφεση κρατάω τις εκτιμήσεις για το 2018 και 2019 εάν μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας».

«Στις ανοιχτές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να δει κανείς την αγωνία του κόσμου και το ενδιαφέρον για το που πάνε τα πράγματα, αλλά και μια προσμονή, θα έλεγα, ότι μπορεί να έρθουν καλύτερες μέρες», τόνισε κλείνοντας ο υπουργός Εσωτερικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα