Για σχέδιο ανατροπής της Μέι από τον Μπόρις Τζόνσον κάνουν λόγο βρετανικά ΜΜΕ

Οι βρετανικές εφημερίδες Daily Mail και Sunday Times κάνουν λόγο για σχέδιο ανατροπής της βρετανίδας πρωθυπουργού, Τερέζα Μέι, από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον και τον πρώην συνεργάτη της, Σερ Λίντον Κρόσμπι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δύο άνδρες προσπαθούν να σαμποτάρουν το σχέδιο της Μέι για μια συμφωνία για την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με σκοπό την αλλαγή πρωθυπουργίας.

Η

βρετανίδα πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις δολοπλοκίες τους από συνεργάτες της, που υπογραμμίζουν ότι ο Σερ Λίντον Κρόσμπι, ο οποίος υπήρξε ο «εγκέφαλος» πίσω από την επιτυχημένη προεκλογική καμπάνια του Μπόρις Τζόνσον για τη δημαρχία του Λονδίνου, θέλει να εκδικηθεί τη Μέι, καθώς η τελευταία τον είχε κατηγορήσει για την κακή προεκλογική καμπάνια στις βουλευτικές εκλογές, την οποία είχε επίσης αναλάβει ο ίδιος.

«Ο Μπόρις δεν τα έχει σκεφτεί όλα σωστά. Το σχέδιό του μπορεί να καταλήξει στην καθυστέρηση εξόδου από την ΕΕ ή να μην υπάρξει καθόλου Brexit. Αν συμβεί αυτό, το κόμμα δεν θα τον συγχωρήσει», δήλωσε πηγή των Συντηρητικών στη Daily Mail.

Keywords
Τυχαία Θέματα