Γερμανός εισαγγελέας: Θεωρούμε τη Μαντλίν νεκρή – Στο «μικροσκόπιο» φυλακισμένος παιδόφιλος (video)

Θέση για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν μετά τα νέα στοιχεία των ερευνών πήρε ο γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς. Ο εισαγγελικός λειτουργός της πόλης Μπράουνσβαϊγκ επιβεβαίωσε ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών μετά από 13 ολόκληρα χρόνια που μένει ανοιχτή η συγκεκριμένη υπόθεση έχει μπει ένας 43χρονος γερμανός παιδόφιλος ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή. «Από αυτό μπορείτε να κατανοήσετε πως θεωρούμε ότι το κορίτσι είναι νεκρό» υπογράμμισε ο ίδιος.

Η

ιστορία της μικρής Μαντλίν που προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον και κινητοποίηση άρχισε το 2007 όταν τα ίχνη της χάθηκαν από θέρετρο στην Πράια ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας όπου είχε πάει με την οικογένειά της. Από τότε και για 13 ολόκληρα χρόνια οι γονείς της την αναζητούν παντού. «Δεν έχουν εγκαταλείψει ποτέ την ελπίδα ότι μπορεί να βρίσκεται ακόμη στη ζωή, αλλά είναι ρεαλιστές», δήλωσε στο BBC Radio εκπρόσωπος της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ύποπτος έμενε στην περιοχή της Πορτογαλίας όπου χάθηκε η Μαντλίν και τότε ήταν 30 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα