«Φύγε από την πόλη μας» – Ψηφοφόροι… επιτέθηκαν στον Τζόνσον στο Λιντς (video)

Διέξοδο ψάχνει ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, μετά τις απανωτές ήττες του στο Βρετανικό Κοινοβούλιο.

Ο Τζόσον αναζητά διέξοδο με εκλογές μέσα στον Οκτώβριο μετά την πολιτική ήττα που υπέστη, αρχικά με 21 «αντάρτες» βουλευτές να του αφαιρούν την πλειοψηφία και στη συνέχεια με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου που δεν επιτρέπει στη βρετανική κυβέρνηση να προχωρήσει σε no deal Brexit.

Ο βρετανός πρωθυπουργός πραγματοποίησε περιοδεία

στο Λιντς την Πέμπτη, και η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες, κάθε άλλο παρά εγκάρδια ήταν.

Μετά την περιοδεία του, όμως, στο Λιντς, την Πέμπτη, ο Βρετανός πρωθυπουργός μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί καθώς η υποδοχή που του επιφύλαξαν κάθε άλλο παρά θερμή ήταν

Αρχικά ένας πολίτης τον πλησίασε με άγριες διαθέσεις και άρχισε να του φωνάζει «θα έπρεπε να είσαι στις Βρυξέλλες και να διαπραγματεύεσαι. Και δεν το κάνεις αυτό. Είσαι εδώ στο Μόρλεϊ, στο Λιντς».

Ο Τζόνσον προσπάθησε να πει κάτι με ήρεμο τρόπο στον οργισμένο πολίτη, ο οποίος του απάντησε εκ νέου «παίζεις παιχνίδια».

Οι λεκτικές επιθέσεις πολιτών κατά του Τζόνσον δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ένας δεύτερος πολίτης που τον συνάντησε στο δρόμο του είπε χαμογελώντας «σας παρακαλώ, φύγετε από την πόλη μου» με τον Βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος πιθανότατα δεν αντιλήφθηκε τι του είπε ο πολίτης, να απαντά «θα το κάνω, πολύ σύντομα».

This is just brilliant. Well said sir, well said! #PleaseLeaveMyTown pic.twitter.com/7i3L4i0a3Q

— Helen Matthews (@melonkita) September 5, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα