Φρίκη στην Καλλιθέα: Εξέδιδαν 14χρονη για 80 ευρώ

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για τη δράση κυκλώματος, «εγκέφαλος» του οποίου είναι ένας ιδιοκτήτη γραφείου τελετών και οίκου ανοχής στην Καλλιθέα, και εξωθούσε στην πορνεία, μαζί με την 50χρονη συνεταίρο του, ένα 14χρονο κορίτσι.

Την απίστευτη ιστορία αποκάλυψαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών οι οποίοι ξεκίνησαν τις έρευνες μετά την εξαφάνιση της 14χρονης.

Στις 8 Ιουλίου αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Μενιδίου και Άνω Λιοσίων εντόπισαν προφίλ στο facebook

στο οποίο οι δράστες διαφήμιζαν τις «παροχές» του ανήλικου κοριτσιού για ερωτική συνεύρεση στα 80 ευρώ. Την εξέδιδαν μέσα στον οίκο ανοχής και σε ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ένας αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης και ζήτησε ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 48χρονου μαστροπού, της 50χρονης υπεύθυνη για τη λειτουργία του οίκου ανοχής, του 47χρονο οδηγού που μετέφερε το παιδί σε ερωτικά ραντεβού, καθώς και 23χρονης ιερόδουλης στον ίδιο οίκο ανοχής.

Μάλιστα, η 23χρονη ιερόδουλη φέρεται να ήταν η «δασκάλα» της ανήλικης κοπέλας καθώς άρχισε να της δείχνει σκληρές ταινίες πορνό, ενώ με τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων «δίδασκε» στο παιδί τα μυστικά του σεξ.

Όταν οι μαστροποί θεώρησαν πως η ανήλικη ήταν έτοιμη να δεχθεί πελάτες, την έβαλαν στον οίκο ανοχής στην περιοχή της Καλλιθέας και την φωτογράφισαν με αισθησιακά εσώρουχα, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για διαφήμιση μέσω του Facebook, όπου είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ.

Από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, προέκυψε πως η ανήλικη είχε φύγει από το σπίτι της στο Μενίδι, λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Μετά τη φυγή από το σπίτι της, αλλά και την εγκατάλειψη του σχολείου της, βρήκε καταφύγιο στο διαμέρισμα της 23χρονης που εκδιδόταν στον οίκο ανοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα