Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα: Σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε η σορός της 6χρονης Στέλλας

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη, η οποία αναζητείτο από το πρωί της Πέμπτης στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, αφού εντοπίστηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας η σορός της μέσα σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 6χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη, μέσα σε μια πλαστική σακούλα και σε κάδο τον οποίο υπέδειξε ο ίδιος ο πατέρας της, αφού ομολόγησε πως διέπραξε το απεχθές έγκλημα, λέγοντας πως επρόκειτο περί ατυχήματος.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,

ο 61χρονος πατέρας κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, το οποίο είχε κινητικά προβλήματα, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας ο ίδιος ο πατέρας της, που είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ενώ ταυτόχρονα εκδόθηκε και αγγελία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σημειώνεται πως από την αρχή είχε προκαλέσει εντύπωση στις αρχές το γεγονός πως ο 61χρονος, δεν κάλεσε το 100 αμέσως μόλις αντιλήφθηκε την απουσία του παιδιού από το σπίτι, αλλά πρώτα, πήγε στο σχολείο το δεύτερο παιδί του, αγοράκι επίσης 6 χρονών και μετέπειτα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρίκη, Αγία Βαρβάρα, 6χρονης Στέλλας,friki, agia varvara, 6chronis stellas