«Φρέσκο» παραλήρημα Τραμπ που… απειλεί να δείρει τον Τζο Μπάιντεν

Να… δείρει τον πρώην αντιπρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, απείλησε ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον “αδύναμο διανοητικά και σωματικά“.

Σε ανάρτησή του στο Τwitter ότι σε μια αναμέτρηση των δυο τους ο Δημοκρατικός του αντίπαλος «θα έπεφτε γρήγορα και σκληρά».

Crazy Joe Biden is trying to act like a tough guy. Actually, he is weak, both mentally and physically, and yet he threatens me, for the second time, with physical assault.

He doesn’t know me, but he would go down fast and hard, crying all the way. Don’t threaten people Joe!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 22 Μαρτίου 2018

Την απάντηση Τραμπ προκάλεσαν σχόλια του Μπάιντεν πως “θα τσάκιζε στο ξύλο” τον πρόεδρο αν ήταν μαζί στο λύκειο και έδειχνε έλλειψη σεβασμού στις γυναίκες.

«Ο τρελός Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να το παίξει σκληρός. Στην πραγματικότητα είναι αδύναμος, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, και παρ’ όλα αυτά με απειλεί, για δεύτερη φορά, με σωματική επίθεση. Δεν με ξέρει καλά, αλλά θα έπεφτε κάτω κλαίγοντας, γρήγορα και σκληρά. Μην απειλείς τον κόσμο Τζο!», αναφέρει το επίμαχο tweet του αμερικανού προέδρου.

«Ένας τύπος που κατέληξε να γίνει ηγέτης της χώρας μας είπε: “Μπορώ να χουφτώσω όπου θέλω μια γυναίκα και θα της αρέσει”. Αν ήμασταν στο λύκειο θα τον πήγαινα πίσω από το γυμναστήριο και θα τον έσπαζα στο ξύλο», τόνισε ο Μπάιντεν σε συγκέντρωση κατά της σεξουαλικής βίας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Ο Μπάιντεν πρόσθεσε ότι οποιοσδήποτε δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στις γυναίκες είναι «συνήθως ο πιο χοντρός και άσχημος π…@ν@ς γιος στο χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα