«Φουντώνει» ξανά το «φλερτ» των Γουόριορς με τον… ρομαντικό Αντετοκούνμπο (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο NBA γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος την Τρίτη (17/09) ευχήθηκε με ξεχωριστό τρόπο στην αγαπημένη του, που έχει γενέθλια.

Ο MVP της περσινής σεζόν στο NBA, μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με την Εθνική Ομάδα, έχει

επιστρέψει στις ΗΠΑ. Οι Μιλγουόκι Μπακς σκέφτονται ήδη το επόμενο συμβόλαιο που θα προσφέρουν στον «Greek Freak», αλλά δεν… παίζουν μπάλα μόνοι τους.

Λίγο μετά τη δήλωση του τζένεραλ μάνατζερ των «ελαφιών», Τζον Χορστ, ότι θα δώσουν στον Γιάννη το «σούπερ» συμβόλαιο, το «ESPN» έρχεται να δώσει μια… διαφορετική διάσταση στο θέμα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «The Jump» της Ρέιτσελ Νίκολς, συζητήθηκε το θέμα του έλληνα σούπερ σταρ και με βάση τα όσα ειπώθηκαν, όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ανοιχτά. Τη… φωτιά άναψε ο Ραμόνα Σέλμπουρν, η οποία υποστήριξε ότι ο έλληνας αστέρας θα μπορούσε να μετακομίσει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, εάν και εφόσον αποφασίσει να βγει στην free agency και δεν δεσμευτεί πρόωρα με τους Μπακς.

Οι «πολεμιστές» αναμένεται να ασχοληθούν σοβαρά με τον Αντετοκούνμπο. Σημειώστε ότι αποχώρησε από την ομάδα ο Κέβιν Ντουράντ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο του sign and trade, και έτσι να μη χρειαστεί καν το ενδεχόμενο της free agency…

Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν ο αμερικανικός Τύπος έχει ασχοληθεί με το νέο συμβόλαιο του Γιάννη, με το «Forbes» να γράφει πως είναι αδικημένος οικονομικά ο Αντετοκούνμπο στο NBA.

Την ίδια ώρα, η Τρίτη (17/09) είναι μια χαρούμενη ημέρα για τον έλληνα άσο, καθώς η αγαπημένη του Μαράια κλείνει τα 27 της χρόνια. Ο «Greek Freak» φρόντισε, μάλιστα, να ανακοινώσει και δημόσια τις ευχές του για την φίλη του με ανάρτησή του στο «instagram».

Ο Γιάννης… σχεδίασε μια καρδούλα και δίπλα τον αριθμό 27, συνοδεύοντας την ανάρτηση με δύο φωτογραφίες του ίδιου με τη Μαράια. Ο άσος του NBA και η Μαράια Δανάη Ριντλσπρίγκερ είναι αρκετά χρόνια ζευγάρι. Η Μαράια βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Greek Freak ως μέλος της οικογένειάς του. Αμφότεροι φροντίζουν να μη δίνουν… δικαιώματα με την προσωπική τους ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα