Φονικό στα Ανώγεια: «Ράγισαν καρδιές» στο αντίο του Γιώργου Ξηλούρη – Τι ζήτησε ο ιερέας του χωριού

Υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, οι συγγενείς του 30 χρονου πατέρα Γιώργου Ξηλούρη αλλά και εκατοντάδες φίλοι της οικογένειας, δημιουργώντας μία μεγάλη πομπή από την εκκλησία προς το κοιμητήριο Ανωγείων, τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Μάλιστα όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιερέας των Ανωγείων, Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ζήτησε να μην υπάρξει ο καθιερωμένος χαιρετισμός προς την οικογένεια, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Η κηδεία

του 30χρονου πατέρα έγινε σε βαρύ κλίμα ενώ λίγες ώρες πριν, όπως δημοσιεύει το cretalive, βαφτίστηκε και το παιδί της οικογένειας.

Νωρίτερα το άψυχο σώμα του Γιώργου Ξυλούρη, μεταφέρθηκε στο σπίτι του εκεί όπου ράγισαν και οι πέτρες από το μοιρολόι της οικογένειας του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην κηδεία του 30χρονου πήγαν αρκετοί από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας του 63χρονου.

Τη Δευτέρα αναμένεται να παιχτεί ακόμα μια πράξη της τραγωδίας που τις τελευταίες ώρες έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς η οικογένεια και οι συγγενείς θα αποχαιρετήσουν τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη, που έπεσε επίσης νεκρός στην μοιραία συμπλοκή.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του 63χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην τραγική υπόθεση παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στις αρχές δίνοντας την δική του εκδοχή για το τραγικό συμβάν που βύθισε στο πένθος δυο οικογένειες της περιοχής. Μάλιστα την Δευτέρα, την ίδια ώρα που θα κηδεύεται στα Ανώγεια ο πατέρας του, στην ίδια εκκλησία που κηδεύτηκε και απόψε ο 30χρονος κτηνοτρόφος, ο ίδιος πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον Εισαγγελέα.

Πηγή: Φονικό στα Ανώγεια: «Ράγισαν καρδιές» στο αντίο του Γιώργου Ξηλούρη – Τι ζήτησε ο ιερέας του χωριού - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα