Φιέστα ΠΑΟ: Στο ΟΑΚΑ ο Παύλος Γιαννακόπουλος – Στον «ουρανό» το φετινό πρωτάθλημα (εικόνες)

Περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη της φιέστας του νταμπλούχου Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών το ΟΑΚΑ… σείστηκε.

Μόλις έγινε αντιληπτή από τον κόσμο η είσοδος του διοικητικού ηγέτη της «πράσινης δυναστείας», Παύλου Γιαννακόπουλου, το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων πήρε… φωτιά με τον κόσμο να τον αποθεώνει και το σύνθημα «Παύλος Γιαννακόπουλος οε οε οε» να δoνεί την ατμόσφαιρα.

Τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ

συνόδευε ο γιος του Δημήτρης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος.

Στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ το φετινό πρωτάθλημα

Ένα νέο… μέλος κοσμεί από σήμερα το λάβαρο που αναγράφει τα πρωταθλήματα Ελλάδας του Παναθηναϊκού στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ.

Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της «πράσινης» φιέστας, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, προστέθηκε στο λάβαρο των πρωταθλημάτων και αυτό του 2017, το οποίο ήρθε μετά το σπουδαίο break στο ΣΕΦ και το 3-2 στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή, στο παρκέ του ΟΑΚΑ βρίσκονται ήδη τα δύο φετινά τρόπαια του νταμπλούχου Ελλάδας, Παναθηναϊκού, αυτό του κυπέλλου Ελλάδας και δίπλα του αυτό του πρωταθλήματος, το οποίο αποκτήθηκε μετά από δύο χρόνια κυριαρχίας του Ολυμπιακού.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα