Φεύγει για ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης, έρχεται ο Ουάρντα στον Ατρόμητο

Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννούλης, την ώρα που ο Αμρ Ουάρντα προβάρει και πάλι τη φανέλα του Ατρομήτου. Ο αιγύπτιος άσος του «Δικεφάλου» του Βορρά δεν επέστρεψε, άλλωστε, στη Θεσσαλονίκη μετά το σπουδαίο «διπλό» με 3-0 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Περιστερίου προτίθεται να καλύψει το κενό του Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας

με ένα δικό του παιδί, τον Αλέξανδρο Κατράνη, ο οποίος ανήκει στη Σεντ Ετιέν και παίζει ως δανεικός στη βελγική Μουσκρόν.

Μπορεί, λοιπόν, ο δανεισμός του Γιαννούλη στον Ατρόμητο να εκπνέει το καλοκαίρι αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα συμβεί νωρίτερα. Όπως αναφέρει το atromitistas.gr ο αριστερός μπακ ετοιμάζει και πάλι τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη όπου θα φορέσει άμεσα τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το σενάριο αυτό ενισχύθηκε, μάλιστα, αρχικά από την αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ στην πρόταση της Σαμπντόρια για τον νεαρό ακραίο μπακ, αλλά και μια ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη, με φωτογραφία του Γιαννούλη να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Παρά τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τον έλληνα αμυντικό περί πώλησης του, στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος ποντάρουν πάρα πολλά πάνω του και η επιστροφή του στην Τούμπα θα γίνει λίγους μήνες νωρίτερα.

Όπως αναφέραμε, το κενό του Δημήτρη Γιαννούλη στον Ατρόμητο αναμένεται να το καλύψει ο Αλέξανδρος Κατράνης, ο οποίος προβάρει τη φανέλα του. Η ομάδα του Περιστερίου θα βγει κερδισμένη από αυτή την εξέλιξη, διότι κατά τα φαινόμενα θα αποκτήσει τον Αμρ Ουάρντα, που μπορεί και έχει αποδείξει ότι κάνει τη διαφορά. Ο αιγύπτιος διεθνής άσος μετά τις τελευταίες εξελίξεις προκάλεσε δυσφορία στον ΠΑΟΚ και το σενάριο ενός νέου δανεισμού του στον Ατρόμητο φαντάζει αυτή τη στιγμή το ιδανικότερο.

Πηγή: sdna.gr/atromitistas.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα